onsdag den 13. juli 2011

Det der camping...

...det var faktisk slet ikke så tosset!
Altså, jeg bliver nok aldrig pjattet med at ligge i telt, men det var slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Faktisk var det temmeligt hyggeligt. Nu var vi så også heldige og så ikke så meget som en dråbe regn på de tre dage, vi sov under åben himmel. Der er ingen tvivl om, at det hjalp gevaldigt. 

Og faktisk viste der sig at være temmeligt pænt i det der Jylland. Faktisk er det her billede temmeligt misvisende, for lige udenfor rammen ligger et sandt kaos af liggeunderlag, telte, soveposer, tasker, kasser med mad og alverdens andre ting, der skulle losses i kanoerne. Må blankt erkende, at jeg tvivlede gevaldigt på, at der ville være plads til alt grej + 3 voksne og 3 børn i de to kanoer, men sørme om ikke det lykkedes. 

Slet ikke en tosset udsigt at nyde, mens man slår mave efter aftensmaden og nyder, at første dag som kanosejler på Gudenåen er vel overstået - endda helt uden, at nogen røg i vandet. At vi så til gengæld sejlede mod bredden og ind i lavthængende grene et par gange, indtil kanoens finurligheder kom helt under kontrol, er en helt anden historie.


Naturligvis ingen camping uden grill. Vi valgte dog den temmelig lowkey engangsløsning (som passede utroligt godt til vores 350-kroners telt fra Jysk), mens de fleste af pladsens campingvogne naturligvis havde det ene Weber-monstrum efter det andet tronende ved forteltet. 


Og skumfiduser skulle der til. Godt nok var varmen gevaldigt på retur, så det var mere held end forstand at opnå bare en svagt lysebrun farve, men hyggeligt var det!

Ingen kommentarer: