torsdag den 7. juli 2011

Campingforberedelser vol. 2


Kun en tåbe frygter ikke åvand (eller regn/kloakvand, som mange københavnere måtte erkende her i weekenden), så var ikke umiddelbart pjattet med ideen om at slæbe min kosmetikpung med i kanoen (Bottega Veneta og Gudenå-camping er bare uforenelige størrelser i mit hoved).

Så hurra for Alt for Damerne, som lige netop denne uge kaster en fin lille kosmetikpung i grams med bladet. Og som endda er i nogenlunde vandskyende materiale og stor nok til nødvendighederne (men lille nok til at jeg bør kunne smugle den med ombord uden brok fra kæresten).

Et par af sagerne er iøvrigt fra ELF, for jeg nåede lige at få min forsendelse i dag, og indtil videre har mineralpudderen i hvert fald overrasket positivt - ikke mindst til prisen. Så nu får den et par dage til at bevise sit værd mod dens noget dyrere konkurrent fra Tromborg). Krydser fingre for, at den bliver ved at overraske - det ville min økonomi helt sikkert bifalde :-)

3 kommentarer:

The Princess Wishlist sagde ...

Hey det kal jeg da også have! I like free stuff! :)

EvaK sagde ...

Ihhh har du allerede fået dine ting? Jeg venter stadig med længsel på mit. Hvor mange dage gik der?

Miss Maybe sagde ...

Håber du fik fat i den fine sag, prinsesse :-) Jeg er overraskende begejstret for min.

Eva - beklager det sene svar - jeg håber, at din pakke for længst er nået frem også. Kan faktisk ikke huske, hvor lang tid leveringen tog, men fik undervejs en mail om forsinkelse pga mange ordrer.