søndag den 28. februar 2010

I øvrigt har jeg også...

...boet på et tidligere missionshotel ejet af et bøssepar

...spist uendeligt store portioner mad (more is åbenbart more på disse kanter)

...døbt min kollegas lille blå bil Grethe med tilhørende navnenummerplade

...fået serveret dild på mere eller mindre alt - but why???

...oplevet en massage, der kommer ind på top 3 over værste massageoplevelser ever (suk, konceptet lød ellers lige så skønt og tiltrængt efter et par dage på farten)

Mine seneste dage...






Jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe de sidste par dage på en veritabel Tour de Jydeland på job. Nogle hyggelige og sjove dage - men nu glæder jeg mig efterhånden også til at sætte kursen mod København igen senere i dag.
Og hvis vi københavnere synes, at vi har fået vores del af sneen - så skal I altså bare komme herover til Nordvestjylland. Det er jo helt åndssvagt...

onsdag den 24. februar 2010

So simple...

...yet so delicious!

Avocado på ristet rugbrød med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Mmmmm... Elsker, når lækker og sund mad ikke behøver være besværlig!

Forår, forår - kom nu!!!

Er det kun mig, som efterhånden har fået nok af sne og sjap? Eller rettere - af at skulle pakkes ind i syv lag tøj for at kunne holde varmen, så snart man stikker næsen udenfor døren...

I et forsøg på at lokke foråret frem, har jeg viklet mig ud af den strikkede cocoon, jeg føler, jeg lever i for tiden og er trukket i noget lidt mere forårsagtigt. Dog tilsat grå cashmere - mere viking er jeg alligevel ikke...
Udendørs supplerede jeg med pudderfarvet tørklæde fra Rabens Saloner, sort Provider skindjakke, Englevinger på fødderne og min nye taske over skulderen.

Og så lige et detaljebillede af dagens smykker - den lange kæde har jeg overtaget fra en veninde, mens den anden er et yndlingsarvestykke fra min mormor.

mandag den 22. februar 2010

Mit næste køb...

...burde blive en badedragt. Af en eller anden grund synes jeg bare, at det er en af de ting, som er dødkedeligt at bruge penge på.

Men fik vovet mig til en omgang vandaerobic i DGI-byen i dag, og det var faktisk underholdende. Som i MEGET underholdende endda. Kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har grinet så meget til træning.

Ikke mindst hjulpet rigtigt godt på vej af den mest underholdende instruktør, jeg længe er stødt på. Vi snakker syng-med disco-sange, overdreven falsetstemme efter behov - og spontanomklædning til nonnekostume, da "It's Raining Men" kom på. Det er sgu da engagement, der vil noget.

Men kunne godt mærke, at min sølle badedragt mere end synger på sidste vers, så må vist hellere finde en afløser, så det ikke bliver udstyret, der holder mig fra at komme afsted (for tror sgu ikke lige, at nonnekostumet er noget for mig...)

fredag den 19. februar 2010

Oh so soft...

Jeg kan lige så godt erkende det... Jeg er en sucker for alt, hvad der er blødt. Ikke mindst hvis det er skønne sager til garderoben. Så der var ikke meget at gøre, da jeg faldt over denne smuksak i London. Ikke mindst fordi jeg faktisk var på jagt efter en cross-body bag.

Den er bare SÅ fantastisk. Helt smørblød og let krøllet i skindet, som giver den et rigtigt fedt look - og så er den fyldt med praktiske lommer.

Desuden er jeg helt solgt til alle de lækre detaljer - de grove lynlåse, de små nitter på forlommerne og syningerne på remmen.

Tasken er fra Jigsaw, som ellers ikke er en butik, jeg har ofret synderlig meget opmærksomhed tidligere, men det kommer jeg da vist til fremover.

torsdag den 18. februar 2010

Åh så fristet...

...til at tage en hurtig powernap. Har ugen fra helvede takket være chefen fra helvede og al hans elendige planlægning. For ikke at tale om hans grundlæggende pms. Den slags burde altså være forbudt for mænd at lide af!

onsdag den 17. februar 2010

Mascara magic

Det er ikke fordi, jeg er den vilde sminkedåse til hverdag - lidt mineralpudder, blusher og mascara er som regel, hvad det kan blive til. Absolut ikke noget avanceret.

Men tilsyneladende gør den der mascara åbenbart et eller andet. Var i hvert fald kommet på arbejde uden i dag - og det gav et par bekymrede bemærkninger, om jeg ikke havde sovet godt nok - og om jeg var ok.

Hmm, egentlig ikke så opmuntrende at vide, at mit fjæs au naturel ser træt og småskidt ud... Jeg bebrejder vinteren og bestiller fluks sommer - til levering nu!

Et McQueen køb

Jeg var rystet over at høre nyheden om Alexander McQueens selvmord, mens jeg var i London. Det er altid pokkers trist, når folk vælger at tage deres eget liv, og der er ingen tvivl om, at modeverdenen er blevet en utroligt markant skikkelse fattigere!

Selv kan jeg ikke prale af at være forsynet med en masse af hans fine sager i garderoben. Har tidligere haft et af de ikoniske skull scarfs, men desværre i en farve, jeg ikke lige fik brugt, så det røg videre.

Til gengæld er jeg netop blevet en anden McQueen-skønhed rigere - for kunne ikke lade være med at slå til, da en sød bekendt havde dette fine tørklæde til salg. Har luret på det før, og nu valgte jeg at slå til. Havde egentlig erklæret shoppestop indtil næste London-tur, men kunne ikke lade være. Der kommer jo ikke flere smukke tørklæder fra hans hånd...


Så nu venter jeg bare utålmodigt på, at postmanden ringer på - forhåbentlig snart!

søndag den 14. februar 2010

I'm back...

...efter nogle skønne dage i London. Som altid skønt bare at slentre rundt i gaderne, blive fristet i butikkerne og spise lækker mad. Afternoon Tea nåede vi også - og trillede fuldstændigt forædte ud i gaderne igen. Virkelig et skønt koncept.

Der kom også indtil flere fine sager med hjem i kufferten. Blandt andet har jeg med stor fryd og fornøjelse fået øjnene op for mærket Comptoir des Cotonniers, som virkelig laver nogle fine sager. Desuden fik jeg fundet den sorte crossbody taske, som har manglet i min garderobe. Og den er i så blødt læder, at jeg var fristet til at putte med den om natten bare for at ae den!

Billedbeviser for skaden på mit Visakort skal nok følge, men nu vil jeg lige nyde resten af søndagen på sofaen med (hjemmebagte) cookies, film og hyggeligt selskab. Ahh!

onsdag den 10. februar 2010

Så er kufferten pakket...

...billetterne printet og passet fundet frem. London here I come! Vi ses senere...

tirsdag den 9. februar 2010

Det gør jeg gerne igen...

Som lovet en update på gårsdagens tøjbytteballade - og det gør jeg gerne igen. En superhyggelig aften med en blandet flok tøser, som alle kom hjem med noget nyt i posen. Helt perfekt.
Vi var fem tøser - og flere kunne helt sikkert også gå, men det fungerede nu rigtigt fint.

Vi begyndte med på skift at præsentere de sager, vi havde med, så det var nemt at få et overblik over, hvilke goodies der var i spil, og så blev der løbende samlet til bunke rundt omkring i hjørnerne.

Og så blev der ellers prøvet, vist frem, sendt frem og tilbage på kryds og tværs - og stort set samtlige ledige flader i min lille lejlighed var dækket af tøj, sko, makeup og andet guf.

Lige et lille stemningsbillede fra kampens hede - og mit soveværelse var cirka lige så dækket til med ting... :-)
Selv fandt jeg et par fine sager, som jeg helt sikkert nok skal blive glad for.

Skønt kæmpestort tørklæde fra Gestuz i hvidt med petrolfarvede kanter. Superfedt - og er fluks taget i brug. Bukserne er pludderbukser fra Saint Tropez, som jeg allerede har i en anden farve, så de bliver helt sikkert et hit til sommer!


Derudover blev det også til lidt nyt til makeuppungen - fin øjenskygge fra Paul & Joe (og indrømmet, det var mindst lige så meget emballagen, jeg faldt for) og lækker highlighter fra Guerlain.

Derudover blev det også til lidt kroner på kontoen til London, så alt i alt en helt perfekt aften!

Træt...

...men på den gode måde. For har lige lukket de sidste tøser ud efter en aften fyldt med tøj, sko, tasker, champagne, oliven, cookies, mere tøj, flere sko - og hvor var det bare fantastisk. Alle kom hjem med noget - alle ville nok ønske, at de var kommet af med lidt mere - men generelt var det en helt perfekt, hyggelig og skæg aften.

Jeg fik byttet mig til noget og vekslet lidt andet til cash til London-turen, så jeg er en happy camper. Hvad jeg fik ud af det, viser jeg frem i morgen. Nu, sove...

mandag den 8. februar 2010

Spændt...

...det er jeg lidt i dag. For jeg har arrangeret en tøjbytteaften hos mig i aften, hvor vi bliver en blandet flok tøser. Så garderobens gemmer er lige blevet gået en ekstra gang igennem, så jeg har mest muligt at friste de andre med.

Så nu håber jeg bare, at det bliver et hit. At folk hygger sig og kan finde noget hos hinanden, så der kan blive købt, solgt og byttet i stor stil på kryds og tværs.

lørdag den 6. februar 2010

Gæsteoutfit: Min stylish bror

Jeg er så heldig at have mine to søskende boende lige i nærheden, og tidligere i dag mødtes vi spontant og hyggede et par timer på cafe. Helt perfekt tømmermændspleje!

Min brormand er faktisk ret fashionabel på den cool, afslappede måde, så jeg tænkte, at det var på tide med lidt mandligt input på bloggen. Lige som mig har han en svaghed for bløde sager, så halstørklædet er cashmere og handskerne i det blødeste læder. Meget fint, synes jeg!

Ugens indkøb

Hurra, mit shoppestop er vel overstået for denne omgang, så jeg var lige nødt til at smutte ud og se, om der mon skulle være nogle interessante udsalgsrester tilbage. Og indimellem er det åbenbart sådan, at alt godt kommer til den, der venter, for jeg kom hjem med en helt fantastisk lædernederdel i posen fra Saint Tropez.


Smørblødt læder, gode detaljer bl.a. i form af to gode lommer og sat ned med 70% endte den på kun 270 kr. - me likey!


Den er lidt højtaljet, så da jeg havde den på i byen i går, stylede jeg den helt enkelt med en sort t-shirt puttet inden i og mine grå støvler med vingerne.

Jeg kom også lige forbi min venindes butik, hvor jeg jævnligt er blevet fristet til at gøre en masse køb - ikke mindst takket være en ganske gavmild veninderabat :-) I dag holdt jeg mig dog i skindet og nøjedes med disse to undertrøjer fra S'Nob i en skøn, blød silkeblanding. Jeg har allerede en og bruger den rigtigt meget, så det var rart at få fyldt lidt op.

En smuk cerisepink og en meleret med sølv tråde i stoffet, som dog kan være lidt svære at fange på billedet.
Jeg synes, at blondekanten er superfin - især når den lige titter frem i udskæringen på fx en grov sweater - det giver en rigtig god kontrast.

onsdag den 3. februar 2010

Noget, jeg helt sikkert skal finde i London...




...er en fin notesbog. For jeg er en total sucker for små fine bøger, man kan skrive ting i. Især den rigtig fine af slagen med smuk indbinding og fine detaljer, der er fyldt med løfter om god bevaring af hemmeligheder, kreative tanker og eventuelle frustrationer.

Og jeg blev ikke mindre fristet efter at have læst dette indlæg hos Miel mon Miel, for jeg nemlig tit det problem, at jeg finder alverdens små sjove udklip, billeder og andet spas, når jeg rejser, som jeg ikke lige ved, hvad jeg skal gøre af. Så ideen om en art scrapbog til de fine sager, er helt perfekt og må helt klar kopieres!

Om en uge...

...er jeg her! Og jeg glæder mig helt vildt efterhånden. Jeg var slet ikke i London sidste år, så der er virkelig ved at være underskud på min indre London-konto!

Det bliver fantastisk bare at slentre rundt i gaderne, glæde sig over velkendte steder og juble over nye eventyr. Og shoppe. Måske bare en lille smule, selvom økonomien egentlig ikke lige er til det. Men altså, kan jo ikke være i London uden at tjekke Cos. Og Uniqlo. Og Muji. Og et par håndfulde andre butikker.

Hvad er jeres London-musts? Gode butikker, hyggelige barer, de bedste restauranter? Jeg tager mod alle gode råd med kyshånd!