onsdag den 17. februar 2010

Et McQueen køb

Jeg var rystet over at høre nyheden om Alexander McQueens selvmord, mens jeg var i London. Det er altid pokkers trist, når folk vælger at tage deres eget liv, og der er ingen tvivl om, at modeverdenen er blevet en utroligt markant skikkelse fattigere!

Selv kan jeg ikke prale af at være forsynet med en masse af hans fine sager i garderoben. Har tidligere haft et af de ikoniske skull scarfs, men desværre i en farve, jeg ikke lige fik brugt, så det røg videre.

Til gengæld er jeg netop blevet en anden McQueen-skønhed rigere - for kunne ikke lade være med at slå til, da en sød bekendt havde dette fine tørklæde til salg. Har luret på det før, og nu valgte jeg at slå til. Havde egentlig erklæret shoppestop indtil næste London-tur, men kunne ikke lade være. Der kommer jo ikke flere smukke tørklæder fra hans hånd...


Så nu venter jeg bare utålmodigt på, at postmanden ringer på - forhåbentlig snart!

3 kommentarer:

Inanna sagde ...

Tillykke! Det er meget smukt.

Jeg har cirklet om mangen en McQ-sag længe, men ikke købt andet end en Faithful-taske, en ring (Flower garden) og et nøglering. Men samme dag som den tragiske nyhed ramte min hjerne og mit hjerte med fuld kraft, købte jeg 3 (!) par Alexander McQueen-sko. Jeg ville gerne have vekslet det ene par til en clutch, men nettet blev ryddet for den slags (+ tasker, tørklæder og smykker) alt for hurtigt. Og jeg turde ikke vente og se om der kom andet frem fra lagrene. Så nu har jeg 3 smukke McQ-sko.

Det er sgu heller ikke så slemt. Men ville nu hellere have haft en levende Lee :-(

Anine sagde ...

Det burde dukke op i morgen - er sendt ;)

Miss Maybe sagde ...

@Inanna - Tak, jeg glæder mig også meget til at modtage det.

Og sikke da en samling, du fik tillagt dig! Utroligt smukt par, du har vist på bloggen, får vi også de to andre at se?

Men ja - ville også meget hellere have haft ham i levende live!

@Anine - super, jeg venter i utålmodig spænding. Tak for hurtig ekspedition :-)