tirsdag den 9. februar 2010

Det gør jeg gerne igen...

Som lovet en update på gårsdagens tøjbytteballade - og det gør jeg gerne igen. En superhyggelig aften med en blandet flok tøser, som alle kom hjem med noget nyt i posen. Helt perfekt.
Vi var fem tøser - og flere kunne helt sikkert også gå, men det fungerede nu rigtigt fint.

Vi begyndte med på skift at præsentere de sager, vi havde med, så det var nemt at få et overblik over, hvilke goodies der var i spil, og så blev der løbende samlet til bunke rundt omkring i hjørnerne.

Og så blev der ellers prøvet, vist frem, sendt frem og tilbage på kryds og tværs - og stort set samtlige ledige flader i min lille lejlighed var dækket af tøj, sko, makeup og andet guf.

Lige et lille stemningsbillede fra kampens hede - og mit soveværelse var cirka lige så dækket til med ting... :-)
Selv fandt jeg et par fine sager, som jeg helt sikkert nok skal blive glad for.

Skønt kæmpestort tørklæde fra Gestuz i hvidt med petrolfarvede kanter. Superfedt - og er fluks taget i brug. Bukserne er pludderbukser fra Saint Tropez, som jeg allerede har i en anden farve, så de bliver helt sikkert et hit til sommer!


Derudover blev det også til lidt nyt til makeuppungen - fin øjenskygge fra Paul & Joe (og indrømmet, det var mindst lige så meget emballagen, jeg faldt for) og lækker highlighter fra Guerlain.

Derudover blev det også til lidt kroner på kontoen til London, så alt i alt en helt perfekt aften!

4 kommentarer:

Signe sagde ...

Sikke en god idé.. :) Men hvordan havde i rent praktisk arrangeret det, - var i alle ca samme størrelse, eller??
Jeg gad virkelig godt sådan noget, men stort set ingen af mine veninder er samme størrelse som mig. :(

Og rigtig god tur til London forøvrigt. Jeg er vildt misundelig.. ;)

Miss Maybe sagde ...

Rent praktisk endte det faktisk mest med at være et spørgsmål om, hvem der kunne. Så vi gik ikke så meget op i størrelser - men jeg tror, vi var ca 36-40 - men hvis det ikke lige var tøjet, der passede, var det måske sko - og accessories er jo onesize... Og noget som var for stort til en passede måske en anden - så det gik faktisk fint :-)

Julie sagde ...

Sej ide!
Det burde man virkelig gøre noget oftere:)
//Julie

Miss Maybe sagde ...

Præcis - og så er det endda helt i tråd med dit projekt, så måske du skal overveje det - når du er kommet op til overfladen igen efter hovedopgavehelvede! (sender i øvrigt lige en masse god karma over på den konto!)