søndag den 14. februar 2010

I'm back...

...efter nogle skønne dage i London. Som altid skønt bare at slentre rundt i gaderne, blive fristet i butikkerne og spise lækker mad. Afternoon Tea nåede vi også - og trillede fuldstændigt forædte ud i gaderne igen. Virkelig et skønt koncept.

Der kom også indtil flere fine sager med hjem i kufferten. Blandt andet har jeg med stor fryd og fornøjelse fået øjnene op for mærket Comptoir des Cotonniers, som virkelig laver nogle fine sager. Desuden fik jeg fundet den sorte crossbody taske, som har manglet i min garderobe. Og den er i så blødt læder, at jeg var fristet til at putte med den om natten bare for at ae den!

Billedbeviser for skaden på mit Visakort skal nok følge, men nu vil jeg lige nyde resten af søndagen på sofaen med (hjemmebagte) cookies, film og hyggeligt selskab. Ahh!

4 kommentarer:

Takashimaya sagde ...

Jeg var også i London over weekenden og var også til afternoon tea. Hvor var I henne?

Jeg er i øvrigt også ret glad for Comptoir de cotonniers :-)

Miss Maybe sagde ...

Ej, hvor skægt. Vi var i St. James's Restaurant i Fortnum & Mason - mest fordi, det var en spontan indskydelse, så vi havde ikke booket bord på forhånd. Var iøvrigt ikke så imponeret - har prøvet meget bedre andre steder....

Hvad med jer? Og skøn Valentinesgave i øvrigt!

Takashimaya sagde ...

Vi var på the Dorchester - UTROLIGT posh. Meget fantastisk. (og fik i øvrigt 13(!!) scones med hjem i en doggybag fordi jeg spurgte om man kunne få en enkelt med sig hjem)

Jeg har i øvrigt også været til afternoon tea i Fortnum & Mason og jeg var heller ikke imponeret.

Miss Maybe sagde ...

Uh, det lyder absolut ikke dårligt! Og godt at høre egentlig, at jeg ikke er den eneste, som var uimponeret over Fortnum & Mason.

Næste stop bliver The Langham, når jeg tager afsted næste weekend. De har en specialuddannet te sommelier, så det bliver spændende at opleve!