onsdag den 24. februar 2010

Forår, forår - kom nu!!!

Er det kun mig, som efterhånden har fået nok af sne og sjap? Eller rettere - af at skulle pakkes ind i syv lag tøj for at kunne holde varmen, så snart man stikker næsen udenfor døren...

I et forsøg på at lokke foråret frem, har jeg viklet mig ud af den strikkede cocoon, jeg føler, jeg lever i for tiden og er trukket i noget lidt mere forårsagtigt. Dog tilsat grå cashmere - mere viking er jeg alligevel ikke...
Udendørs supplerede jeg med pudderfarvet tørklæde fra Rabens Saloner, sort Provider skindjakke, Englevinger på fødderne og min nye taske over skulderen.

Og så lige et detaljebillede af dagens smykker - den lange kæde har jeg overtaget fra en veninde, mens den anden er et yndlingsarvestykke fra min mormor.

2 kommentarer:

Mette sagde ...

Ih, den lange kæde er fed. Du (eller din veninde) kan vel ikke tilfældigvis huske, hvor den er fra?

Mvh
Mette

Miss Maybe sagde ...

Tak, jeg er også meget begejstret for, at jeg kunne få lov at overtage. Men det bliver nok desværre lidt svært at opdrive noget tilsvarende, for - så vidt jeg husker - er den specialfremstillet hos en guldsmed (gave fra eksmand - derfor gad hun ikke have den længere...), men jeg kan godt undersøge nærmere, hvis du vil have det :-)