onsdag den 3. februar 2010

Noget, jeg helt sikkert skal finde i London...
...er en fin notesbog. For jeg er en total sucker for små fine bøger, man kan skrive ting i. Især den rigtig fine af slagen med smuk indbinding og fine detaljer, der er fyldt med løfter om god bevaring af hemmeligheder, kreative tanker og eventuelle frustrationer.

Og jeg blev ikke mindre fristet efter at have læst dette indlæg hos Miel mon Miel, for jeg nemlig tit det problem, at jeg finder alverdens små sjove udklip, billeder og andet spas, når jeg rejser, som jeg ikke lige ved, hvad jeg skal gøre af. Så ideen om en art scrapbog til de fine sager, er helt perfekt og må helt klar kopieres!

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Ej hvor er det skægt - jeg har lige købt den fineste notesbog med Paris motiv i Bloomingdale's i Dubai - den må du se når vi ses!

Miss Maybe sagde ...

Ih, den lyder fin. Den vil jeg glæde mig til at se - og høre om din tur :-)

Takashimaya sagde ...

Var du i Smythsons i Bond Street i London? Der har de verdens lækreste notesbøger!

Miss Maybe sagde ...

Jeg kender godt Smythsons og har savlet over deres lækre sager flere gange. Men mit problem er, at jeg er lidt praktisk anlagt - jeg vil helst have spiralryg. Men jeg vil slet ikke være afvisende overfor, at jeg falder i en dag. For de laver virkelig lækre sager. Er meget misundelig på din Valentines gave :-)