tirsdag den 15. september 2009

To tatoo or not to tatoo...

De fleste drømme jeg har, er jeg ret god til at få realiseret. I hvert fald hvis de ligger nogenlunde inden for mine økonomiske rammer. Og det er noget, jeg tilpas gerne vil.

Men gennem de seneste cirka 10 år har jeg haft en drøm, som jeg ikke helt har fået taget mig sammen til at få realiseret. Drømmen om en tatovering. I første omgang har forhindringen været, at jeg ikke helt har kunnet finde det rette motiv og den helt perfekte placering. Nu er jeg så det sikreste, jeg nogensinde har været på, at både motiv og placering er lige i skabet. Den skal ikke være særlig stor, ret enkel og selvom den skal sidde et synligt sted, vil den stadig være nem at skjule. Og motivet er noget, som vil have stor betydning for mig.

Alligevel er jeg endnu ikke styrtet ned til nærmeste tatovør - for det er alligevel ret grænseoverskridende. Jeg mener, en taske kan sælges igen, et par sko kasseres og håret vokser ud igen efter en mærkværdig klipning eller farvning. Og naturligvis kan man da også få fjernet en tatovering igen, men det er både dyrt og besværligt. Og inderst inde ved jeg jo godt, at får jeg det først gjort, er det for ever.
Jeg skal bare lige tage mig sammen...

6 kommentarer:

Brigitte sagde ...

Det er nøjagtig de samme problematikker jeg har gået og tumlet med rigtig længe. Men så tog jeg mig sammen og ringede til en tatovør jeg havde fået anbefalet, og han sagde jeg skulle kigge forbi. Han viste sig at være supersød (og hyggelig, vi drak både kaffe og røg smøger og ordnede hele vedenssituationen:-)
Men summa summarum er at jeg føler mig fuldstændig tryg ved at lade ham tatovere mig, og han havde nogle rigtig gode forslag til min kommende tattoo.
Så måske det også kan afhjælpe dine betænkeligheder lige at snakke med en tatovør?

Knus Brigitte

Miss Maybe sagde ...

Ih, tusind tusind tak for dine tanker og input søde Brigitte. Det er rigtigt fedt at høre. Det kan godt være, at jeg bare skal tage mig sammen og få fundet en tatovør, når jeg kommer retur fra NYC - bare lige for at høre lidt nærmere. Hvad skal du have lavet?

Knus
S

Anne Kirstine sagde ...

Hej :).
Nu bliver man jo lidt nysgerrig.
Hvad vil du gerne have lavet?
og Ja, som Brigitte siger, er det vigtigt at du har en tatovør, du har tillid til og som du kan snakke med.

Hilsen Anne.

Miss Maybe sagde ...

Mine tanker går på et stykke skrift, som skal skrives på mit højre håndled med en bestemt skrifttype. De nærmere detaljer vil jeg godt holde for mig selv - håber, at det er ok :-)

Jasmina sagde ...

Jeg har det på samme måde som dig. Jeg har overvejet en tattoo i hundrede år, men ville have noget som har betydning for mig. Nu er jeg også kommet frem til at jeg gerne vil ligesom dig have skrift på min håndled, men problemmet er - jeg ved ikke hvad der skal står. Så nu venter jeg igen til jeg ved hvad teksten skal sige. Jeg er blot bange for, at jo ældre jeg bliver, jo mere overtænker jeg det hele :) Du er by the way meget velkommen til, at checke min blog ud på: www.allisfashion.blogspot.com

Anne Kirstine sagde ...

Selvfølgelig. Held og lykke med det hele, eller hvad man nu siger (?) :)