torsdag den 17. september 2009

Dagens største udfordring...

...bliver, når jeg i aften skal pakke min kuffert, så jeg er klar til afgang i morgen (alt for) tidlig. Har jeg sagt, at jeg glæder mig... ;-) Bare ikke til at pakke kuffert. Det er faktisk en af mine absolut hadeting at bruge tid på.

Egentlig er det lidt underligt, at jeg ikke har lært det endnu, for jeg rejser forholdsvis meget, så burde efterhånden have udviklet teknikker, som gør det muligt for mig at smide de helt rigtige og ganske få nøje udvalgte ting i kufferten - og så er det godt med det.

Men næh, nix, nej. Hvorfor er det lige, at når kufferten skal pakkes, begynder garderobeglemslerne fra bagerst i skabet at spring ud i lyset og gøre opmærksom på sig selv. Proklamerer højlydt, at nu må det da være deres tur til at blive brugt - for de er fuldstændigt uundværlige. Så pyt med, at de faktisk ikke har været på i umindelige tider - pludselig opstår tvivlen, og det ville da være forfærdeligt, hvis man nu stod dér, og det lige nøjagtigt var dén top/kjole/tørklæde/you name it, der manglede for at gøre outfittet helt perfekt...

Men min plan er virkelig at begrænse mig - om ikke andet, så er det jo en god undskyldning for at shoppe. "Jamen, jeg mangler...." ;-) Sko skal der dog være plads til. Gider ikke spendere dagene med ømme fødder og tapet ind i vabelplaster, fordi et par nye sko pludselig skulle fungere på hele turen op og ned af 5th Avenue...

Udfordringen er at få kufferten ned på under 12 kg - og efter som den vejer lidt over 4 i sig selv, er der ikke meget at rutte med. Men må være hård! Frygter allerede processen...

3 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Haha - det kender jeg alt for godt - fantastisk beskrivelse!

Rigtig, rigtig god tur - håber du får shoppet amok, så vi har lidt at savle over, når du kommer hjem igen :-)

Beam Today sagde ...

Haha, altså jeg HAR lært, at man ikke kan "pakke let". Jeg formåede at blive gjort til grin af en halvmuggen SAS-dame ved check-in, da jeg rejste til Østen med alt for meget i bagagen.
Jeg havde regnet med at ville kunne nøjes med håndbagage på vores sidste London-tur - og det endte med, at jeg alligevel tog min lille kuffert med.

Og ja, det tager mig en halv dag at pakke, tror jeg. Jeg hiver tøj ud af skabene og prøver at kombinere tøj på kryds og tværs. Som regel får jeg smidt meget af det tilbage i skabene, meeen....har som regel "nok" tøj og sko med, for "hvis nu...".

Rigtig god tur!

Miss Maybe sagde ...

Tak søde piger. Nu er kufferten stort set pakket, mangler kun de toiletsager, som skal i brug i morgen tidlig. Og så vidt jeg kan se, holder jeg mig faktisk på de ca 12 kg - er lidt imponeret :-) Men har også pakket med HÅRD hånd.

Synes dog, at kufferten er skræmmende fuld - der må proppes, når jeg skal retur ;-)

For jeg GLÆDER mig virkelig til at have nogle skønne sager at flashe - det har der været alt for lidt af på bloggen på det seneste!