tirsdag den 1. september 2009

Anmeldelse af Vila skindleggings fra ASOS

Så er mine skindleggings fra Asos netop dumpet ind i af døren, og jeg må vist indrømme, at de slår et lille hak i mine planer om ikke at shoppe inden New York, for dem må jeg vist hellere beholde.

De er nemlig superfine til prisen, synes jeg (som endte på lige knap 400 kr) - og faktisk noget mere behagelige end de i blogland ellers så omtalte fra My Favorites by Friis & Company, som jeg havde fingrene i tidligere på sommeren.

Jeg vil mene, at de balancerer mellem at være leggings og egentlige bukser - for de har fast linning og lynlås i siden, men sidder til i benene. De er foret næsten hele vejen ned med tyndt satinstof, som gør dem fine at have på.

Det skal dog siges, at skindet kunne være mere fejlfrit - det har lidt mærker osv, men det kan kun ses helt tæt på - og giver dem et lidt mere råt look, som jeg godt kan lide.

Men én ting skal være sagt - de er absolut ikke for folk med underben, som er blot en smule kraftige. Jeg vil mene, at mine er normale - og de sidder stramt! Og det gør de også på min veninde, som har underben i den tyndere kategori (hun har så dog også bestilt en str. mindre end mig). Til gengæld er der heller ingen tvivl om, at de hurtigt giver sig.

All in all må konklusionen være, at de er rigtigt fine til prisen, og en supergod måde at få skindtendensen ind i garderoben uden at have alt for mange penge på spil.

Fristet? Så find dem her. Da jeg tjekkede, fandtes de stadig i M og L - og de er ikke voldsomt store i størrelsen.

6 kommentarer:

Brigitte sagde ...

Tak for anmeldelse!
Hvilken størrelse tog du?

Miss Maybe sagde ...

Jeg tog en large - og det passer meget fint. Tror jeg virkelig ville skulle kæmpe - og de ville skulle give sig lidt for meget - hvis jeg havde forsøgt at snige mig i en medium. De kunne dog godt sidde lidt mere til på stykket mellem linningen og benenes start, men det er til at leve med.

Tigeren aka Chau sagde ...

Dem har jeg også købt,men det er efterhånden mere end to måneder siden. Jeg synes læderet på mine er ret bløde, men jeg har set dem siden hen i Vila. Og der var skindet ikke blødt og tyndt, men stiv tiltrods for at det var samme model.

Jeg synes også de er stramme, men læder giver sig jo en del efter brug. Det har mine allerede gjort.

/Chau
http://thetigerakachau.blogspot.com/

Miss Jeanett sagde ...

Nøøøj du frister... de er godt nok fede!!

/Jeanett
http://jeanettd.blogspot.com

Miss Maybe sagde ...

Tak for anmeldelse af status efter et stykke tid Chau. Satser også på, at de giver sig lidt med tiden, så underbenene ikke føler sig helt så fastspændte.

Jeanet - hehe, ja blogverdenen kan være et farligt sted, men jeg synes virkelig, at de er pengene værd. Og så er de jo billige... ;-)

Anonym sagde ...

Hejsa

Super fine skindleggings, og billige. Jeg har selv nogle fantastiske skindleggings...de er godt nok en del dyrere, men de sidder som klistret på mig nat og dag....ah dog ikke nat, men nærmest. Mærket hedder Munderingskompagniet. Jeg har lige set, at se stadig har dem på www.cphfashionpool.com - dansk hjemmeside. Knus Malousi