torsdag den 23. juni 2011

For 179 kroner solskin

Når solen ikke rigtigt gider gøre sit arbejde, kan jeg da i det mindste få lidt solskin på fødderne. Blev faktisk fristet af de fine ballerinaer i Berlin i april, men lod dem stå i et anfald af fornuft. Men nu, hvor de er røget på udsalg til 179,- i Zaras webshop - og det nu igen er muligt at hente i butikken (kunne ikke lade sig gøre under de første dages udsalg) har jeg ladet mig friste igen. Så nu håber jeg bare, at de duer til mine vanskelige fødder!

6 kommentarer:

Anine sagde ...

Jeg modtog mine forleden og de former sig hurtigt efter fødderne. Sålen er dog meget glat nedenunder. Og så er farven lidt anderledes end på nettet, men det ved du sikkert, når du har set dem IRL :)

Beam sagde ...

Damn it, altså. Nu faldt jeg selvf. i Zara-fælden alligevel. Købte de nude flats, da jeg var i Kbh., og kom til at købe de sorte (+ lidt andet) her til aften. Jeeez.....rygrad som en regnorm!

Miss Maybe sagde ...

@Anine - tak for info. Og ja, jeg har set dem og synes stadig, at farven er superskøn.

@Beam - hehe, godt at jeg ikke er alene om at have en meget svag rygrad, når udsalget frister.

Beam sagde ...

^nej, altså, det er IKKE godt. Forstå det nu. Hæhæ. Havde mine nude flats på i dag - skal vist lige have noget bag i hælene, for den højre skarver lidt. Æv.

Guapizimo sagde ...

De er flotte, rigtig cool sommerfarve, jeg håber du bliver glad for dem :)

Miss Maybe sagde ...

@Beam - æv, jeg håber, at det snart går over. Sko, som skarver, er så træls.

@Guapizimo - tak :-) Glæder mig meget til at modtage dem!