tirsdag den 8. februar 2011

Fashion Flea - update

Hov, jeg har da helt glemt at komme med en update på Fashion Flea. Måske fordi, jeg på ingen måde var lige så begejstret som sidst.

Altså, det var da en hyggelig dag - ikke mindst pga det gode selskab med kanelsnegle på standen ved siden af mig, Cecilia og Anine.

Men det virkede som om, at der var meget mindre plads mellem standene end sidst. Dels kunne vi knap bevæge os bag bordet uden at komme i karambolage med standholderne bag os, og dels var der meget lidt plads i gangene - jeg var selv ved at få stress, da jeg lige skulle på toilettet på et tidspunkt, så jeg tør ikke tænke på, hvordan kunderne har haft det. Så jeg tror, at det var medvirkende til, at der ikke var så mange, der nåede helt ned i bunden af hallen, hvor vi havde vores stand. Sådan virkede det i hvert fald ifht sidst. Og det er altså virkelig en skam!

Skal jeg med en anden gang? Det er da ikke umuligt, for holder jo meget af at få solgt ud og ikke mindst hyggesludre med de søde kunder, som faktisk kæmpede sig gennem hallen og fandt vores stand. Men jeg er sgu ikke sikker - ikke hvis det bliver på samme måde igen...

2 kommentarer:

Kira sagde ...

Hvor ærgeligt når det lige skal udnyttes en tand for meget, sådan noget. Ideen er jo god, og det virker jo også til at være vældig populært, men kan folk ikke komme frem og tilbage, er der jo ikke meget ved det.

Miss Maybe sagde ...

Ja, det var rigtigt ærgerligt. Altså, jeg kan da godt forstå, at arrangørerne gerne vil tjene penge -det er bare ikke en fed måde at gøre det på...