tirsdag den 15. februar 2011

Et par Londonkøb - lettere forsinket

Jeg er inde i en periode, hvor jeg har travlt. Åndssvagt travlt. Så derfor er jeg ikke verdensmester i at få blogget. Men fandt lige et par billeder, jeg har glemt at vise af fine sager, som kom med hjem fra min seneste tur til London:

Fin lille nylontaske fra Marc by Marc Jacobs. Jeg har været vild med printet og ikke mindst farverne længe, så nu måtte den med hjem. Jeg bruger den til at have alle mulige smådimser som læbepomade, lommetørklæder og andet rod samlet i min taske.

Det skønneste leopardtørklæde fra Lily & Leonel i en lækker uld/silkeblanding. Er helt pjattet med kombinationen af farverne og pletterne - og så er det ikke så stort og tungt, så jeg forudser, at det bliver en forårsfavorit.

Nok mit yndlingskøb - vintagesølvbangle fra 1950'erne, som jeg købte på et antikmarked. Jeg kiggede på det allerede, da jeg var i London midt i januar, men syntes, at det var lidt for dyrt. Men jeg kunne ikke slippe tanken om det, så måtte fluks tilbage, da jeg kom til London igen - og heldigvis var det der stadig. Jeg er SÅ vild med det - enkelt og uprætentiøst - og samtidig et statement. Regner ikke med, at det nogensinde forlader min garderobe igen!

5 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Meget fine ting du har fået købt dig i London! :)

Kira sagde ...

Er vild med alle tre ting!

Miss Maybe sagde ...

Tusind tak begge to - er også vildt glad for det hele allerede. Der kom også lidt andet med hjem i kufferten - det må jeg hellere få vist ved lejlighed.

C sagde ...

Lækre sager.. specielt tørklædet!

Miss Maybe sagde ...

Tak :-)