onsdag den 19. januar 2011

Skønne farver

Nu er det altså være at være nok med al den der vinter, synes jeg. Kom nu forår, sol, varme og glade farver. Så nu håber jeg, at det her fine tørklæde kan hjælpe med at lokke solen frem. Jeg bliver i hvert fald i godt humør af at se på det. Det er fra Stylesnob, en god stor størrelse og superblødt.

Jeg fandt det hos Oxideret.dk , da jeg var forbi deres showroom/butik i Dronningens Tværgade i går for at bruge mit tilgodebevis, som jeg købte på Downtown i sidste måned, som gav mig mulighed for at shoppe for 500 kroner og kun betale 250 kroner. Perfekt. Jeg kunne dog ikke helt holde mig til kun at bruge de 500 kroner på tilgodebeviset, men endte med at lægge yderligere 250 kroner. Til gengæld kom jeg - ud over tørklædet - også hjem med et par superlækre coatede jeans, noget jeg har ledt efter længe, og en skøn, sort basis t-shirt fra Petit Bateau i en lækker bomuld/uld/silkeblanding. (beklager links - men sort er så pokkers svært at tage billeder af. Frister tørklædet, findes det i øvrigt her.)

Iøvrigt en rigtig fin butik - det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg lader mig friste af ting derfra!

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Skønt tørklæde - den farve er altså fantastisk til dig. Og lækre jeans!

Kira sagde ...

Det er nogle meget smukke farver, det tørklæde har! Jeg selv føler mig også draget mod mere farvestrålende tørklæder i denne tid, synes jeg.

Tuschen sagde ...

Sikke nogle skønne farver!

Miss Maybe sagde ...

Tak tak alle tre - er også virkelig glad for det. Lige sådan noget man trænger til her i det mørke og grå.