tirsdag den 25. januar 2011

Blogverdenen er et dyrt bekendtskab

Før jeg for alvor begyndte at læse blogs, var mit kendskab til onlineshops noget mere begrænset, end det (desværre, kan det være fristende at sige) er i dag.

Og for pokker, hvor bliver man nemt fristet. Så lige denne skønne sag hos Guapizimo og blev næsten nødt til at slå til. Lækker, fluffy oversize strik. I like! Sat ned med 70 % - I REALLY like!

Og nu jeg var igang, røg der lige et par armbånd fra Depend.eu med. Har egentlig kun tænkt mig at beholde det ene, men skal lige se, hvordan nitterne ser ud i virkeligheden.

Og endelig faldt jeg for denne fine halskæde - er vild med kombinationen af mørk kæde og gylden fjer - og eftersom den er fra den nye kollektion, sikrede den mig samtidig fri fragt. Ahh.
Så nu skal postmanden bare skynde sig frem med min pakke :-)

Til gengæld har jeg returneret min Aymara strik fra Stylepaste - for desværre var virkeligheden ikke helt så fin som billedet. For korte ærmer og for bred pasform gjorde ikke rigtigt noget godt for mig, så den måtte tilbage. Bukserne fra Acne passede til gengæld og er superfine, så nu hygger jeg mig med at finde den rigtige styling til dem.

2 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

He he og så er det jo lige det med at begrænse sig når den første vare er så billig, det kan jeg heller ikke finde ud af ;)

Miss Maybe sagde ...

Nej, det er jo lige det - når man nu alligevel er i gang med at bestille, kan man jo liiiiige..... ;-) Har du modtaget din endnu?