mandag den 17. januar 2011

En sucker for udsalg

Der sker en masse i mit liv for tiden på godt og ondt, som kræver de fleste af døgnets vågne timer, så jeg beklager, at bloggen bliver lidt forsømt.

Men, der bliver også tid til at shoppe lidt indimellem. Især er jeg en sucker for udsalg og rabatkoder - så er det jo næsten, som om tingene koster gratis. Så da Stylepaste igår sendte en rabatkode på 20 procent, som også kunne bruges på udsalgsting, blev jeg nødt til at springe til. Haps haps. Et par jeans og en lækker strik.

Jeans fra Acne - jeg er ret begejstret for detaljerne ved knæene, og med sådan et par bukser behøver der ikke ske særligt meget på overkroppen. Så jeg krydser fingre for, at de passer - der var ikke så mange størrelser at vælge imellem.
Lang strik fra Aymara - det er egentlig en kjole, men jeg er ikke helt sikker på, at den er lang nok til mine 180 cm. Men lækker er den helt sikkert. Jeg har længe gerne ville prøve noget fra mærket, men det holder jo til i den dyrere ende, så udsalg med rabat var en perfekt anledning. Så nu venter jeg bare på posten....

2 kommentarer:

Kira sagde ...

Det er nogle rigtig lækre ting, du har fået fingrene i! Jeg ville bestemt ikke have noget imod at finde dem i min garderobe. :)
Og så kender jeg godt det der med at have svært ved at styre det, når usalget raser, og rabatkoderne strømmer ind. Hæsligt. ;)

Miss Maybe sagde ...

Ja, det der udsalg er en pokkers størrelse. Men på den anden side, så er det ret gode basisagtige køb, og så er det jo ikke helt skævt :-)