mandag den 6. september 2010

Tre gode grunde til, at mit shoppestop hænger i en tynd tråd

Normalt plejer jeg at være ret sej til at tøjle Dankortet, når jeg sætter mig det i hovedet. Men denne gang bliver det vist noget sværere end forventet. Først og fremmest fordi, jeg i lørdags kom forbi et butiksvindue, hvor der var intet mindre end to eksempler på perfekt strik til min vintergarderobe. Og vi snakker altså intet mindre end fantastisk.

Desværre havde butikken lukket, så jeg kunne ikke få aflivet min spontane forelskelse med det rigtigt gode argument, at tingene ikke klædte mig.

Strikken her er noget nær perfekt. Elsker længden på både trøje og ærmer, udskæring og ikke mindst stjernenitterne. Sååååå fin og lige den helt perfekte kombination af fin og rå til mig. Aner desværre ikke, hvor den er fra, så har ingen idé om hverken materiale eller pris.

Cardiganen ved jeg til gengæld er fra Mads Nørgaard - og jeg er helt solgt til kombinationen af det grove strik og de fine pink kontrastkanter.

Så to meget gode grunde til, at jeg måske ikke bliver så hellig som først antaget her i september. Og så den tredje grund, som egentlig er mere vægtig: Jeg skal til London :-D Og endda lige om lidt. Det er bare lige et kort smut og arbejdsrelateret, så der bliver ikke meget tid på egen hånd. Men altså, det er London. Ahh!

6 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Nøøj en fik strik, den med stjernerne, jeg håber nogen kan opklare hvor den er fra! :)

Miss Maybe sagde ...

Ja, er den ikke bare fantastisk? Og jeg vil næsten love, at jeg kan opklare, hvor den er fra senere - for jeg planlægger at stikke forbi butikken og prøve den. Så skal jeg nok aflægge fuld rapport!

Guapizimo sagde ...

TAK, det vil jeg se frem til! :)

Miss Maybe sagde ...

Så har jeg været på udkig. Trøjen er fra Thelin og stod til 799,- - desværre er den primært af kunststoffer, og så synes jeg, at det er lidt dyrt. Var heller ikke helt overbevist om pasformen, så jeg overvejer lige...

Guapizimo sagde ...

Hmm så er det sådan en jeg lige skal gramse på og prøve på først. Den så ellers meget lovende ud :)

Miss Maybe sagde ...

Ja, det er det nok desværre. Men altså - den er stadig rigtig fin. Det er nok bare mig, der er lidt vanskelig!