torsdag den 16. september 2010

Dobbelt piv - og lidt ros

Fik hentet de fede Sam Edelman sneakers på posthuset i dag - og begge par er virkelig labre på hver sin måde. Er dog knap så begejstret for, at de sorte har snørebånd i læder - det fungerer ikke så godt i min verden. Men et større problem er, at de desværre får mine fødder til at se store ud - og når man som mig er forsynet med en str. 41, er det absolut skidt! Ikke mindst fordi begge par faktisk var en str. 40 - som passede fint. De lyse var endda til den store side.

Har vildt lyst til at beholde dem, for de er jo fiiiine - og megabløde og comfy at have på. Men det er de desværre for dyre til, for jeg er sikker på, at jeg vil have fornemmelsen af at have fødder på størrelse med Gudenåkanoer, hver gang jeg tager dem på. Æv æv.

Til gengæld vil jeg gerne rose Debell, hvor jeg købte dem online. Ikke alene blev ordren ekspederet superhurtigt (og fragten var gratis) og blev fulgt op af en mail med trackingnummer, da den var afsendt - men se lige, hvor fint skoene lå i kassen. Med en bred silkesløjfe omkring og et håndskrevet kort med en personlig hilsen (har bare lige klippet mit navn af). Det er sgu overskud!

Det er jo nærmest som at få gaver.

Thumbs up Debell - her handler jeg gerne igen!

3 kommentarer:

Kira sagde ...

Præcis det der med det håndskrevne kort, oplevede jeg også hos Emils Chokolade, og det giver altså bare lige noget ekstra. Man føler sig jo helt som noget særligt. ;)

Kathrine sagde ...

Jeg blev også helt glad da jeg modtog en pakke fra Debell netop fordi det er så fint og personligt. Så jeg anbefaler også siden til andre :D

Sikke en skam at skoene ikke gør noget godt for din fod. Jeg kender det desværre alt for godt, med mine 1.63 cm og str. 41 i sko er det et evigt tilbagevende problem.

Kathrine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.