mandag den 31. maj 2010

Nogen gange kan det godt betale sig at stå tidligt op...

Pga en drilsk arbejdsopgave begyndte min uge lidt for tidligt (synes jeg) i denne uge... Men intet er så skidt... og når nu jeg alligevel var oppe, kunne jeg da godt lige lure lidt hos H&M, for jeg har tit oplevet, at ellers udsolgte varer har været at finde kl. tidligt.

Og hurra, der var bingo. I hvert fald delvist. For efter at have været ret lige glad med de seneste særkollektioner, H&M har sendt på gaden, må jeg jo erkende, at jeg skulle have været lidt hurtigere ved havelågen denne gang, for der er faktisk flere ret
så fine sager i Fashion Against Aids kampagnen.

Især er jeg helt solgt til de leo-plettede haremsbukser, men det er jeg vist alt andet end alene om, for de var fortsat fuldstændigt udsolgte her til morgen :-(

Til gengæld lykkedes det mig at snuppe en tunika, som jeg især har forelsket mig i, efter at have set både Ditte og Merete bruge den på smukkeste vis.

Så den glæder jeg mig meget til at modtage - og heldigvis var den på lager, så ventetiden burde ikke være alt for lang.

Og nu jeg var igang...
...røg denne fine maxikjole også med i kurven - mest som et forsøg. Kan nemlig godt se det fine i maximodellen, ikke mindst efter at have set adskillige fantastiske bud rundt omkring i blogland - men samtidig er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt konceptet nu også holder på en str. 40/180 cm høj størrelse som mig - eller om jeg bare bliver et lidt for gigantisk mønstret element i landskabet - men nu skal det i hvert fald testes :-)

søndag den 30. maj 2010

Wonderful weekend

Min søde kæreste havde fundet på, at vi skulle en tur i sommerhus, så hele weekenden har storbyens asfalt været skiftet ud med græs, grill og masser af hygge.

Hurra for, at solen i det mindste besluttede sig for at skinne i går, så det blev udnyttet.

Først med en lang biltur ud i det blå (naturligvis med taget nede :-D), is på havnen i en af de små hyggelige nordsjællandske byer og efterfølgende indkøb af frisklavede fiskefrikadeller til frokosten i haven.

Og så var der ellers kun én ting at gøre....

Jeg nød i øvrigt solen i selskab med bogen "Voksentid" af Sophie Dahl, som viste sig at være et særdeles positivt bekendtskab. Sød, fint skrevet - og samtidig med masser af stof til eftertanke. Absolut anbefalelsesværdig - men hvis jeg fik chancen igen, ville jeg nok foretrække den på originalsproget istedet for oversat til dansk...

Og naturligvis kan man ikke sige sommerhus uden at sige grill!

Så der blev fyret op i grillen både fredag og lørdag aften og grillet lækker fisk og lavet hjemmelavede hotdogs til melodigrandprix i går!

Men jeg synes ærligt talt godt, at sommervejret kunne vare lidt mere end blot et døgn ad gangen. Man når jo kun lige at vænne sig til det...

fredag den 28. maj 2010

Kagemonsteret...

Altså, det er jo fredag... Så mit indre kagemonster fik lov at lokke mig ind forbi den lokale bager.

Og indrømmet, jeg kan ikke stå for romkugler. Heller ikke på trods af, at konceptet vel egentlig må tilhøre den absolut laveste kaste blandt kager. Socialklasse taber.

Men altså, nogen dage tæller biodynamisk gulerodskage eller økologisk korrekte speltmuffins bare ikke nok på sukkertrangskalaen...

torsdag den 27. maj 2010

Godt nyt fra Asos

Dagens gode nyhed: Nu koster forsendelse fra Asos kun 25 kr for standardløsningen og 40 kr for den lidt hurtigere. Bliver vist liiiige nødt til at lure lidt, om der skulle være nogle fine sager...

tirsdag den 25. maj 2010

Thumbs up til lookfantastic

Som netshopper løber man altid risikoen for, at noget går galt i transporten - ikke mindst når man shopper dullegrej. Jeg har ellers været forskånet for problemer, men denne gang gik det altså galt med min forsendelse fra lookfantastic, så jeg måtte hive en smadret krukke All Soft Heavy Cream (som jeg iøvrigt ikke har testet før) op af kassen :-(

Så i morges røg der en mail afsted til deres kundeservice om, hvordan vi håndterede problemet, og indenfor en time fik jeg svar om, at de fluks ville sende mig en ny - og at jeg var velkommen til at redde og bruge den ødelagte, så meget jeg kunne.

Så thumbs up til dem for god kundeservice!

Jakkeanbefaling

Jeg kom hjem fra rejsen til en kæmpe kasse blandede godter fra H&M. Det meste har jeg ikke rigtigt nået at tage stilling til, for jeg fortsatte mere eller mindre direkte i sommerhus et par dage med min mor + søster.

Men en enkelt ting nåede da at komme i brug - nemlig denne fine jakke, som jeg varmt kan anbefale.
Den er tynd og lækker, har bindebånd i livet, som giver lidt facon og desuden hele to sæt lommer - både dem, der er synlige på billedet og desuden et par stiklommer! I like lommer!

Desuden har ærmerne spændetampe, så de kan bruges foldet op, når vejret ellers tager sig sammen til at blive lidt lunere! (Sommer, kom nu!!!!!!!)

Og så er jakken endda sat ned hos H&M lige nu - fra 349,- til 199,- og findes også i en khakifarve.

Fristet? Så findes den her!

mandag den 17. maj 2010

Bare lige et lille pip...

...her langt væk hjemmefra! Ville også meget gerne vise billeder, men det trådløse internet er simpelthen så langsomt, at det ville blive et evighedsprojekt, så det må vente, til jeg er hjemme igen.

Men har haft nogle fantastiske dage på Seychellerne med både en del arbejde, men heldigvis også tid til at slappe af og nyde solen, poolen, havet og den smukke, smukke natur.

I morgen (alt for) tidligt er det så tid til at sige farvel for denne gang (piv!) og sætte kursen mod Dubai, som jeg også glæder mig helt vildt meget til!

Lover at vende tilbage med en masse billeder, når jeg er vel hjemme igen!

onsdag den 12. maj 2010

På sådan en regnvejrsdag...

...er jeg simpelthen nødt til at poste de her vejrudsigter... For det er sådan, at min verden ser ud den næste uges tid!!!!!!

De krydsede fingre og tæer viste sig jo at virke, så fra i morgen og en uge frem er der lidt mere sol og varme i min kalender. (og en pokkers masse tid i assorterede flyvere, men det er til at leve med...)

Og så håber jeg virkelig, at det danske forår er dukket op, når jeg kommer hjem igen!!!

mandag den 10. maj 2010

Fine sager fra Designer Forum

Jeg plejer normalt at være helt vildt god til at overse (but why!), når der er lækre shoppebegivenheder som Designer Forum og lignende. Eller også bliver jeg lidt vrangvillig over at skulle betale penge for at få lov at shoppe - det ER altså et underligt koncept!

Men så er det jo heldigt, at Designer Forum vælger at slippe folk gratis ind den sidste time - og at jeg har en sød veninde, som har lidt mere styr på, hvornår den slags fabelagtige shoppebegivenheder finder sted. Så vi indtog Forum kl. 16 i går eftermiddag. Selvom jeg da gerne vil indrømme, at jeg var tæt på at give op, inden vi overhovedet var kommet ind. Køen var kæmpelang - og da vi endelig kom ind, virkede stedet stort og uoverskueligt - ikke mindst pga. de store horder folk.

Heldigvis lykkedes det os at hanke op i os selv i stedet for at løbe skrigende væk, og vi fik brugt en hyggelig time på at lure på de mange stande. Jeg havde sat mig selv et budget på 600 kr. - og dem fik jeg brugt. Og godt brugt, synes jeg:

Superlækker og blød cashmeretrøje med fine detaljer i form af rynk ved brystet og let ballonformede ærmer. (300 kr.)

Stribet tørklæde i tynd, blød uld og helt perfekte forårs/sommerfarver. Bliver ikke mindst skønt på de lune (for de kommer da, ikke???) aftener, når det begynder at blive køligt. Og så må det være en erstatning, eftersom jeg stadig ikke har fundet frem til det tørklæde, jeg bloggede om her. (150 kr)

Fin halskæde fra Arena CPH med massivt vedhæng. Længden er rigtig god og er vild med udsmykningen på vedhænget. (150 kr)

torsdag den 6. maj 2010

Krydserne må have hjulpet

...for i hvert fald ser det ud til, at det, jeg skrev om i sidste indlæg, bliver en realitet.

Jeg har stadig så godt som ingen detaljer, men kan da sige så meget, som at jeg vist hellere må få gravet sommertøjet frem fra gemmerne snarest... :-)

onsdag den 5. maj 2010

Alle fingre og tæer er krydsede...

...men af frygt for, at karma skal vise sig at være en rigtig kælling, så tør jeg ikke rigtigt sige grunden højt. Men altså, den er god. Som i helt vildt god! Så please, hvis du ikke har noget bedre at bruge tiden på, så kryds lige fingre for mig her de næste dage.

Av mit Dankort...

Nogle dage bør jeg virkelig klippe mit Dankort over. Eller måske bare sætte det under administration hos mere økonomisk ansvarlige folk...

Sådan en dag havde jeg igår, hvilket resulterede i, at jeg på den ret korte tur (altså, vi snakker cirka en kilometer) hjem fra kontoret fik brugt en farlig masse penge. Jeg var ellers kun i en enkelt butik.

Mit køb skal lige customizes, men jeg kan afhente allerede i dag - og jeg glæder mig!!!

tirsdag den 4. maj 2010

Eftermiddagspause

Ahhh....

Kender I det...

...at man ser et superlækkert item på en anden kvinde. Men ikke lige tager sig sammen til at få spurgt efter mærke osv. Og derefter ikke kan slå tingen ud af hovedet igen... Suk altså!

Så det mest fantastiske tørklæde her i weekenden på en venindes kærestes vens kæreste (- jep, så langt ude, at det ikke lige umiddelbart er til at få hul igennem...) Fine farver, lækker kvalitet, frynser - kort sagt det perfekte sommertørklæde, som intet mindre end ville gøre min garderobe perfekt (nå ja, så i hvert fald lige for nu...)

Så hvis noget ringer en klokke hos nogen, så sig endelig til. Farverne var røde og lilla og hvid/creme (så vidt jeg husker). Det var stribet på langs i ret brede striber, der ikke var samme tykkelse alle sammen - og jeg har måske en ide om, at det kunne være fra Epice. Men jeg er langt fra sikker...

Help - anybody???

mandag den 3. maj 2010

Blåt forår...



Er der noget skønnere end forårsblomster? Og ikke mindst forårsblomster fra egen have. Er ellers ikke det store havemenneske, men da muligheden for at få halvpart i en kolonihave dukkede op, var jeg nødt til at slå til! Så har lige været et smut forbi (i anledning af et ødelagt vandrør - knap så fedt) men fik til gengæld lidt smukke blomster med hjem til sofabordet.

Shopping dresses for summer

Indrømmet. Jeg kunne ikke vente til weekenden, så allerede torsdag eftermiddag invaderede jeg butikkerne på Strøget.

Resultat: To nye sommerkjoler til skabet - og så kunne den sort/hvide endda samtidig komme i brug til fredagens konfirmation. Helt perfekt.

Og den grønne glæder jeg mig vildt til at bruge, når det bliver lidt varmere. Alene farven gør mig i godt humør!

Begge kjoler fandt jeg i Zara til den formidable sum af hhv 299 og 279 - det kan man absolut ikke klage over!