mandag den 10. maj 2010

Fine sager fra Designer Forum

Jeg plejer normalt at være helt vildt god til at overse (but why!), når der er lækre shoppebegivenheder som Designer Forum og lignende. Eller også bliver jeg lidt vrangvillig over at skulle betale penge for at få lov at shoppe - det ER altså et underligt koncept!

Men så er det jo heldigt, at Designer Forum vælger at slippe folk gratis ind den sidste time - og at jeg har en sød veninde, som har lidt mere styr på, hvornår den slags fabelagtige shoppebegivenheder finder sted. Så vi indtog Forum kl. 16 i går eftermiddag. Selvom jeg da gerne vil indrømme, at jeg var tæt på at give op, inden vi overhovedet var kommet ind. Køen var kæmpelang - og da vi endelig kom ind, virkede stedet stort og uoverskueligt - ikke mindst pga. de store horder folk.

Heldigvis lykkedes det os at hanke op i os selv i stedet for at løbe skrigende væk, og vi fik brugt en hyggelig time på at lure på de mange stande. Jeg havde sat mig selv et budget på 600 kr. - og dem fik jeg brugt. Og godt brugt, synes jeg:

Superlækker og blød cashmeretrøje med fine detaljer i form af rynk ved brystet og let ballonformede ærmer. (300 kr.)

Stribet tørklæde i tynd, blød uld og helt perfekte forårs/sommerfarver. Bliver ikke mindst skønt på de lune (for de kommer da, ikke???) aftener, når det begynder at blive køligt. Og så må det være en erstatning, eftersom jeg stadig ikke har fundet frem til det tørklæde, jeg bloggede om her. (150 kr)

Fin halskæde fra Arena CPH med massivt vedhæng. Længden er rigtig god og er vild med udsmykningen på vedhænget. (150 kr)

3 kommentarer:

Simone sagde ...

hold da nogle gode køb! Synes ikke selv jeg var heldig denne gang..
:(
Vidste ikke at man skulle stå i kø den sidste time før lukketid... havde ellers selv overvejet at tage derind:)

/Simone/fashionmanifest

Belinda sagde ...

Er helt vild med halskæden..! Den er virkelig fin.

Jeg kom lige forbi din blog og er nu fast læser :)

Mvh Belinda

(mitlivistorbyen.blogspot.com)

Miss Maybe sagde ...

@Simone: Æv, at du ikke havde heldet med dig. Mht den sidste time, så stod vi i kø,fordi vi kom lidt før 16 - altså før, der var gratis adgang. Der var en særlig indgang til den sidste time.

@Belinda. Tak, jeg er også virkelig glad for den allerede. Og velkommen til - jeg kigger også lige forbi dig :-)