mandag den 8. november 2010

En dyr, dyr dag...

....til gengæld er et par vinteressentials kommet på plads. Vigtigst af alt er det langt om længe lykkedes mig at finde en vinterjakke - noget, som jeg efterhånden har brugt et par år på. For duer simpelthen ikke til den klassiske uldjakke-løsning og må erkende, at min ellers højt-elskede skindjakke ganske enkelt ikke hører hjemme i vintergarderoben.

Så jeg var straks solgt, da jeg så denne jakke i et lokalt butiksvindue - og i dag nåede jeg forbi og fik den prøvet. Og fluks måtte dankortet fare igennem terminalen. Enkel, men med fede detaljer. Foret. Varm. Fiiiiiin! Mærket er islandske Birna.
Jeg har valgt den i sort - men den kommer lidt mere til sin ret på billedet af den blå herunder.

Egentlig skulle jeg slet ikke bruge flere penge, da jeg kom forbi - for jeg havde faktisk allerede brugt en hel del penge. Det var ikke meningen, men min søde veninde lokkede. Kan dog mærke, at jeg lige skal gå lidt rundt om det andet køb for at blive helt sikker...

2 kommentarer:

Ms Confashion sagde ...

Ejj,hvor ser den dejlig ud! Men er den varm nok??
/Nete

Miss Maybe sagde ...

Nu har jeg selvfølgelig ikke fået brugt den rigtigt endnu, men det er jeg nu ret sikker på, at den er. Dels er den foret, dels virker stoffet lidt vindtæt-agtigt, og faktisk mente den søde ekspedient, at den burde kunne klare ned til minus fem grader.