onsdag den 31. marts 2010

Hvis jeg er lidt stille de næste dage...



...er det fordi, at jeg er her. Ahhh!

Når det nu er...

...at man skal være på arbejde, mens resten af verden (eller sådan føles det i hvert fald) allerede holder påskeferie, er det et ret godt plaster på såret med skøn kollega, som har taget kage med!

I protest...

...over, at påsken åbenbart skal begynde med gråt, trist vejr, blev jeg på tværs i morges og besluttede mig for, at så ville jeg da bare have bare fødder i ballerina sko i dag. Hvilket iøvrigt viste sig at være overraskende lidt koldt. Måske fordi jeg var pakket godt ind på resten af kroppen.

Men det er godt nok lidt af en omstilling pludselig at færdes så tæt på jorden med kun et sæt tynde såler imellem efter en (alt for lang) vinter med tykke sokker, kraftige støvler og noget mere hæl. Men rart - absolut!

Ps. Det lidet ophidsende linoleumsgulv er i øvrigt ikke mit (heldigvis) det er kontorets :-)

tirsdag den 30. marts 2010

Nyt, gammelt, lilla, blåt...

En lidt alternativ fremvisning af, hvad jeg har været iført i dag. Var temmelig træt i morges, så mageligheden vandt - med flade sneaks, comfy tunika og naturligvis yndlingscashmere (Månestråle - gotta love the stuff!) Tørklædet er fra Rützou og var endnu en af de fine sager, som flyttede med hjem til Kbh fra provinsen for nylig.

Serviceinfo: Mere Rykiel på udsalg

Det går godt nok hurtigt med at sætte designerkollektionerne på udsalg. En hurtig surfetur på H&M her til morgen afslørede, at der allerede er rigtigt mange Rykiel-items at finde i Sale-kategorien.

Bevares, nedsættelserne er ikke enorme, men der er da lidt at spare, hvis der stadig er nogle af de fine striksager, der frister.

Jeg overvejer et par ting, men bør nok forsøge at være fornuftig og holde Dankortet i ro...

mandag den 29. marts 2010

Vidundermiddel...

...intet mindre kan beskrive Redkens Deep Fuel kur. Har længe syntes, at mit garn var blevet lidt for vintertrist og slidt at se på, men har ikke lige tid til den helt store frisørtur lige pt. Så istedet smed jeg en omgang Deep Fuel i inden sengetid igår og valgte endda at gå all-out og vikle hele molevitten ind i vitawrap. Kønt - I think not, men effektivt. Indeed.

Jeg lod det sidde natten over, og i morges var mit hår simpelthen så lækkert, blødt og skinnende - noget, det absolut ikke har været længe. Og så gør det mindre at have lignet en total spas i mellemtiden... ;-)

Frister konceptet, kan det anbefales at hamstre Deep Fuel og andre Redken-lækkerier på LookFantastic, hvor priserne er noget mere overkommelige end herhjemme - selv når der kommer porto på.

lørdag den 27. marts 2010

Tre tegn på, at det for alvor er forår...

1: Bunken med lyst/hvidt vasketøj er cirka lige så stor som den med mørkt!

2: Bare fødder i ballerinasko. Så pyt med, at det er lidt køligt, det er princippet!

3: Farvel til de uendelige mængder uld med uld på, som har været en livsnødvendighed (i hvert fald for mig) gennem vinteren. SÅ fantastisk at kunne trække i små t-shirts og tynde tunikaer igen og kunne holde varmen med en tynd cashmere cardi.

Lidt for nem at lokke...

Jeg er simpelthen lidt for god til at lade mig lokke af gode tilbud. Ikke mindst abonnementsgaver med magasiner. For jeg er i forvejen afhængig af de glittede sider, og så bliver det jo kun endnu bedre, hvis man endda kan få fine sager med i købet. Så jeg var lidt for nem at lokke, da jeg så dette tilbud i det seneste Eurowoman: 8 numre af magasinet og to toppe fra American Vintage for kun 399 (samme pris, som magasinerne alligevel ville koste...) (man kan også nøjes med en top og 4 magasiner for 249).

American Vintage er totalt yndlingsbasis, så jeg hoppede naturligvis på tilbuddet med de to toppe (grå og nude, som på billedet).

fredag den 26. marts 2010

Dagen bliver altså bare lidt bedre...



...når solen skinner, og turen til arbejde foregår bag rattet med taget rullet ned.

Efter en alt for lang vinter er min lille bil endelig for alvor kommet ud og trille igen, og for dælen hvor har jeg savnet det!!!

onsdag den 24. marts 2010

Glimt af dagens...


Det viste sig, at turen til provinsen blev et dyrt bekendtskab, for der var også andre butikker end H&M... Investerede blandt andet i et par labre Replay jeans (som i øvrigt viste sig at være dem, der er vist på sidste side i nyeste nr. af Costume.) Elsker det smadrede look, og så er de samtidig topbehagelige at have på.

Og nu jeg var igang med den rå linje, kunne de passende blive teamet op med et dødningehoved om halsen. Halskæden er en customized udgave af en yndlings fra Marc by Marc Jacobs, som normalt har lidt flere vedhæng.

mandag den 22. marts 2010

Stripy spring...

Det er længe siden, jeg har fundet noget i H&M - eller sagt på en anden måde, det er længe siden, at jeg har orket at lede. Jeg synes, at butikkerne i min umiddelbare nærhed er alt for rodede og uoverskuelige, så jeg bliver som regel træt, nærmest inden jeg er kommet inden for døren.

Men i dag befandt jeg mig tilfældigvis udenfor mit normale hood og med lidt til i overskud, så da der dukkede en H&M op i horisonten, måtte den tjekkes ud.

Resultatet blev tre fine forårssager, som jeg ikke kan vente på at tage i brug. Den skønne stribede trøje er endda i 50% genbrugsbomuld (og 50% alm bomuld), så samvittigheden er endda nogenlunde i orden. Også overfor økonomien, for sammenlagt kostede de tre sager kun knap 260 kr!

søndag den 21. marts 2010

Skønne striber

Jeg har lidt forelsket mig i denne skønne jakke fra Custommade, jeg faldt over på Donn Ya Doll's blog. Er især begejstret for de små fine flæser og den pink knap, som lige er med til at give jakken lidt kant. Og så er den stribet på den fineste måde. Må se, om jeg ikke på en eller anden måde kan finde tid til at kigge forbi butikken. (eller - hvis nogen har set den online, hører jeg MEGET gerne om det!)

On the road again...

Jeg er en del på farten for tiden - og når jeg ikke bor i en kuffert, er jeg mere eller mindre permanent indlogeret på arbejde. Men pyt, det er spændende bolde, der er i luften.

Og intet er så skidt, at det ikke er godt for noget - og der viste sig sørme lige at være et spejl med nogenlunde lys, så der blev mulighed for et "dagens".

Den grå bluse er et af mine London-køb - og ros til en dygtig ekspedient, som fandt den til mig. For jeg ville aldrig selv have kigget to gange på den, men den er superfin på en lidt skæv måde. Jeg vil enten bruge den som nu eller med en længere, stram - og gerne kulørt - tanktop under, når det ikke længere er så køligt, at jeg helst skal have to lag langærmet på.


Den er lidt svær at se ordentligt for tørklædet, så her er et billede uden. Ud over trøjen (som jeg ikke lige kan huske mærket på og er for doven til at tage den af og tjekke) har jeg jeans fra Phobia, en tynd, hvid l/s tee fra Jigsaw og tørklæde fra Rabens Saloner på.

onsdag den 17. marts 2010

Cake bonanza...


En mere eller mindre fast tradition, når jeg er i London, er at tage til Afternoon Tea. Og denne gang var ingen undtagelse. Jeg har efterhånden været en del forskellige steder, så denne gang faldt valget på The Langham Hotel, som meget praktisk ligger tæt på Oxford Circus og Regent Street. Og det var absolut ikke et dumt valg.

Vi valgte deres Bijoux Tea, hvor kagerne er inspireret af "Asprey diamonds, Baccarat Eclipse, Chanel Pearl, Délices de Cartier and Bulgari B.zero Opera".

Kagerne var så smukke, at det næsten ikke var til at nænne at sætte tænderne i dem, men det er jeg nu glad for, at vi gjorde. For mums altså! Så lækre, så luftige, så perfekt sammensatte. Virkelig en forrygende oplevelse. Se mere om oplevelsen her.

Seneste...


...investeringer ser således ud - en god og blandet stak labre sager fra turen til London. Clutchen er i samme serie som den skønne taske, jeg havde med hjem for en måned siden - og i nøjagtigt samme bløde læder.
Farven er lidt svær at lure, men den er en perfekt forårsagtige gråbrun, som bliver vidunderlig, når solen for alvor kommer frem og begynder at gøre sort lidt for hårdt og vinteragtigt.

tirsdag den 16. marts 2010

Hvis jeg havde knap 17K i overskud...

...så skiftede jeg mit håbløst vakkelvorne og faldefærdige sofabord fra Ikea ud med denne designskønhed fra Morten Voss. Han laver intet mindre end fantastiske ting. Og skal det være helt rigtigt, vil jeg allerhelst have udgaven i kompositmateriale, men så er det snarere omkring de 50K, der skal punges ud med - og så længe orker jeg ikke at leve på smalkost. Men smukt, det er det!

mandag den 15. marts 2010

Lækre nitter

Jeg er egentlig for længst ved at have fået nok af nitter, efter de har domineret trenden længe, men da jeg faldt over dette fine armbånd, kunne jeg alligevel ikke lade det ligge. For det er lækkert og enkelt på samme tid. Og så er farven vidunderligt forårsagtig.

Armbåndet er købt i Marc by Marc Jacobs butikken i London her i weekenden, og jeg er helt sikker på, at det kommer til at bo ret fast på mit håndled dette forår.

onsdag den 10. marts 2010

Tip: Køb billige magasiner i USA

Det er ikke meget, jeg shopper for tiden. Faktisk er det ikke meget, jeg beskæftiger mig med ting, der ikke er arbejdsrelaterede. Suk! Ej, det er nu meget sjovt, for jeg har været så heldig at blive involveret i nogle spændende projekter.

Så hurra i det mindste for internetshopping. Har lige hapset et abonnement på amerikanske Marie Claire, som plejer at være ret interessant. Og når man så kan få 24 udgaver - altså to års abonnement - for sølle $50, er det svært at lade være. Ikke mindst når det er med forsendelse til Danmark.

Frister det, så bestil selv her.

torsdag den 4. marts 2010

Ny investering...

...som jeg skrev lidt om igår, er jeg stor tilhænger af at give mig selv ordentlige fødselsdagsgaver.
I år skulle naturligvis ikke være nogen undtagelse, så jeg var ude og svinge lidt med Visa-kortet i går.

Hvad jeg kom hjem med, viser jeg senere. Men jeg kan da sige så meget, at det er noget sølvfarvet... :-)

onsdag den 3. marts 2010

Har I iøvrigt set vejret i dag....

Ja, altså... Jeg spørger bare... ;-)

All time favourite fødselsdagsgave...

...fik jeg for præcis to år siden. Og det er måske lidt unfair at kalde den alleryndlings, for det var faktisk en gave fra mig til mig... Til gengæld har jeg ikke fortrudt ét eneste sekund, at jeg valgte at slå et gevaldigt hul i opsparingen for at købe mit all-time drømmeur. Og det har siddet trofast på mit håndled lige siden...

Jeg er vild med, at det er så klassisk, så enkelt og så tidløst uden på nogen måde at være kedeligt. Absolut en investering, jeg aldrig kommer til at fortryde!

mandag den 1. marts 2010

Forårsblomster...

I dag er den første officielle forårsdag - og selvom snefnuggene farer rundt udenfor mit vindue, er sneen på gaden smeltet - så der er håb forude. Hurra! Og så kom jeg hjem fra Tour de Jydeland til disse smukke hyacinter, som er sprunget ud, mens jeg har været væk.

Begynder snart at tro på det. På forår, lunere dage og bare fødder i ballerinasko. På solbriller som fast inventar i tasken, muligheden for at klæde sig på uden at have fem lag og mindst ét i uld på og fregner på næsen. Ahhh...