mandag den 29. marts 2010

Vidundermiddel...

...intet mindre kan beskrive Redkens Deep Fuel kur. Har længe syntes, at mit garn var blevet lidt for vintertrist og slidt at se på, men har ikke lige tid til den helt store frisørtur lige pt. Så istedet smed jeg en omgang Deep Fuel i inden sengetid igår og valgte endda at gå all-out og vikle hele molevitten ind i vitawrap. Kønt - I think not, men effektivt. Indeed.

Jeg lod det sidde natten over, og i morges var mit hår simpelthen så lækkert, blødt og skinnende - noget, det absolut ikke har været længe. Og så gør det mindre at have lignet en total spas i mellemtiden... ;-)

Frister konceptet, kan det anbefales at hamstre Deep Fuel og andre Redken-lækkerier på LookFantastic, hvor priserne er noget mere overkommelige end herhjemme - selv når der kommer porto på.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lyder som noget der måske skal prøves- skal det skylles ud eller er det en leave in?
/Maria

Miss Maybe sagde ...

Det skal skylles ud igen. Normalt skal man bare lade det sidde 5-10-15 minutter (hvad man nu har tålmodighed til) men som nævnt virker det supergodt at lade det sidde natten over og så skylle ud om morgenen. Håber du får lige så gode resultater...