onsdag den 30. november 2011

Dagens - med nyt MB-tørklæde


Det fine Kamisho tørklæde fra By Malene Birger landede i min postkasse i går, så det måtte naturligvis fluks i brug i dag. Er allerede meget begejstret. Det er stort, det er varmt, og selvom det er uldent, kradser det slet ikke (og jeg er ellers temmelig hysterisk med den slags...) Brillerne er i øvrigt dem, jeg fortalte om i går.

Sidste billede snyder lidt - for bukserne er altså sorte, ikke blå - og det samme gælder støvlerne. Som jeg i øvrigt allerede er begyndt at gå lidt i panik over at skulle undvære, når de en dag ikke kan mere. Har storelsket dem lige siden, at jeg investerede sidste vinter, og kan slet ikke forestille mig en vintergarderobe uden. Så altså... Hvis det nu er, at nogen skulle falde over et par i str. 39. Helst ikke brugt eller kun lidt. Måske har de bare stået bagerst i skabet. Så sig lige til, ikke?! Jeg lover, at de vil få et meget godt og kærligt hjem!

tirsdag den 29. november 2011

Tip: Vældigt billige briller

Jeg hører beklageligvis til den del af befolkningen, der har brug for lidt assistance for at se verden omkring mig klart. Og lige siden en doktormand under lægetjekket til kørekortet understregede, at hvis jeg ville gøre mig forhåbninger om at komme i besiddelse af det lille lyserøde papstykke (som det jo var dengang), så skulle jeg altså bruge briller, har jeg været ihærdig fan af kontaktlinser. Briller var kun i alleryderste nødstilfælde, og så alligevel helst ikke.

Men det satte en grum hornhindebetændelse en stopper for her i sommer, og pludselig er jeg faktisk blevet ret gode venner med de der briller. I hvert fald for det meste. Og som med alt andet i garderoben, er det jo meget fedt at have lidt at skifte med. Desværre er briller bare for det meste en bekostelig affære. Så jeg blev lidt nysgerrig, da jeg faldt over Lensway.dk - og ikke mindst deres konkurrencer. For jævnligt - temmeligt jævnligt faktisk - udlodder de en røvfuld gratis briller. 2000 helt præcist. Og sidst var jeg en af de heldige vindere.

Helt konkret får man en rabatkode på omkring 600 kroner - og hvis man så - som jeg - vælger et af de dyreste stel og desuden gerne vil have både tyndere glas og antirefleksbehandling, så må man altså lidt til lommerne. Men alligevel slap jeg med cirka 400 kroner. For et par briller. Ret vildt! Specifikationer mht styrke mm fik jeg fra min egen optiker (de har åbenbart pligt til at udlevere den slags - men der var nu heller ikke nogen problemer).

Indrømmet - det er sgu lidt spøjst at købe briller på nettet. Og jeg ved ikke helt, om jeg ville have gjort det, hvis jeg ikke havde rabatkoden. For selvom de har et vældigt smart virtuelt spejl, man kan prøve brillerne i, er det ikke helt det samme. Men igen - hvis de er gratis - hvad er der så at miste...?

Og her troede jeg så lige, at jeg kunne være et rart menneske og tippe om den næste konkurrence, som løber af stablen i morgen. Men under mit dobbelttjek måtte jeg desværre konstatere, at registreringen er lukket for denne gang. Damn. Men altså - de kommer altså ret jævnligt, så frister det med meget billige briller, så klik ind forbi Lensway.dk på Facebook og følg med.

(Og nej, jeg er på ingen måde i lommen på Lensway, eller sponsoreret eller lignende. Tænkte bare, at jeg ville dele et godt tip :-) )

Marni for H&M - endelig et interessant designsamarbejde!


(billeder H&M)

Må blankt erkende, at det er meget længe siden, at H&M's designsamarbejder har appelleret til mig. Tror faktisk, at det går helt tilbage til Stella McCartney. Og jeg vil slet ikke begynde at udbrede mig om samarbejdet med Versace - bare nøjes med at konstatere, at der findes mange forskellige stilarter - og det meget kulørte, eksotiske og bling'ede univers er slet ikke noget for mig.

Men det er næste samarbejde til gengæld. For 8. marts præsenterer H&M en kollektion (til begge køn) i samarbejde med Marni. Now we're talking. 

The collection mixes Tribal prints with Bauhaus graphics in a playful, colorful way that catches the sporty but always so chic world of Marni.

Især det grafiske lyder helt vildt godt. Marni kan noget med print, som jeg er helt pjattet med, og jakken på modellen lover rigtigt godt. 

mandag den 28. november 2011

Snapshots fra min weekend

I denne weekend har jeg... 

Været til fuldstændigt fabelagtig L.O.C. koncert på Vega.

Haft yndlings Graphite på neglene (igen-igen)

Brugt skræmmende meget tid på at spille Wordfeud. Altså seriøst, man bliver jo afhængig af det stads! (Hvis jeg har lidelsesfæller derude, så spiller jeg som ordgøgler - smid mig gerne en invite :-) )

Drukket Licorice Latte på Joe and the Juice - men var godt nok ikke imponeret. Eller - kombinationen af kaffe og lakrids virker umiddelbart overraskende tiltalende, det kneb bare med udførelsen. Har en idé om at lade Nespresso og lakridspulver fra Johan Bülow mødes i køkkenet - tror, det kunne være et hit.

Erstattet slikskålen med frugtstykker. Igen. Det har jeg faktisk gjort i hele november. Ikke spor nemt for en slikmund som mig, men er faktisk gået overraskende smertefrit.
 
Spist risengrød med hvidtøl til aftensmad. Det er altså bare favoritten her om vinteren. Hvis det ikke var fordi, det ikke er så sundt, kunne jeg nemt spise det flere gange om ugen. Mmmm. 

Været en tur i teateret og se Oliver med et Twist på Nørrebro Teater. Fabelagtig forestilling fyldt med gak, gøgl og tryl. Genialt. Kan varmt anbefales. Det spiller vist en uges tid endnu! 

søndag den 27. november 2011

Anderledes dyreprint

Som mange andre er jeg for tiden i fuld gang med at skrible ønsker ned. Erindrer stadig med fryd de timer, man som barn kunne bruge på at krydse den ene ting efter den anden af i de tykke julekataloger - og så ellers bare håbe, at bare nogle af de skønne sager ville havne under træet. Og den ypperlige glæde ved at finde pakke efter pakke med ens eget navn på.

En af de ting, jeg egentlig havde placeret på ønskesedlen var det skønne Kamisho tørklæde fra By Malene Birger. Men må sgu indrømme, at jeg fortrød. Eller rettere - blev ramt af akut angst for, at det skulle forsvinde fra både virtuelle og virkelige hylder, inden alle låger i julekalenderen var åbnet.



Skulle jo nødig gå, som da jeg endelig fik øjnene op for de (efterhånden nyklassiske) leopletter (i grå) ligeledes fra frk. Birger, og endte med at måtte gennem nervepirrende eftersøgning og budrunde på Trendsales, før jeg endelig kunne slynge det fine tørklæde om halsen. Og det ville jeg alligevel ikke risikere. Så 1-2-klik - you know the drill...



Er temmelig pjattet med den alternative fortolkning af det (efterhånden lidt for) velkendte leomønster. Dejligt afdæmpet og anderledes på samme tid.

Tørklædet har jeg hapset her (hvor jeg også har tilladt mig at låne billederne). Jeg har ikke handlet hos Rine Obel før, men kombinationen af fri fragt (uden mindstekøb - hurra) og 10 rabat på tørklædet (som vist egentlig er generel i hele butikken pt) var sidste skub, der fik mig til at klikke køb. Så nu holder jeg utålmodigt udkig efter postmanden - synes det nærmest er en kronisk tilstand for tiden...

lørdag den 26. november 2011

Lovely L.O.C.

Har siddet den sidste halve time og ledt efter ord. Men trods mit relativt veludbyggede forråd af superlativer er det som om, at de alligevel ikke rækker helt.
Fanfuckingtastic er nok det mest rammende, jeg kan præstere.
Årsagen til min usædvanlige ordknaphed er den kraftpræstation af en koncert, som L.O.C. fyrede af på Vega i går (og uden tvivl i aften også!)
Er grundlæggende begejstret for det meste af hans musik (selvom der helt klart også er numre, der fluks bliver skippet), men nogen superfan er jeg ikke.
Men hold nu pokker for en aften. Kan virkelig ikke huske, hvornår jeg sidst har hoppet, danset, sunget og bare i dén grad haft en fest til en koncert. Og samtidig var det fabelagtigt i glimt at opleve en performer, som trods hans utvivlsomme placering højt på den danske stjernehimmel alligevel præsterede at se oprigtigt berørt og begejstret ud over publikums fest.
Jeg skulle gerne... Jeg siger det bare... Jeg mener, se lige på ham (og bær over med de tvivlsomme iPhone billeder)

fredag den 25. november 2011

Så klogt, som det er sagt...


Fra denne måneds Eurowoman - en artikel om bare at springe ud i ting.
Aj, men hvor sej er den her formulering ikke: "På godt og ondt er vi summen af vores livserfaringer, og det er nu engang de færreste, der for alvor fortryder at have jagtet regnbuen." Hep, for pokker, hep!

onsdag den 23. november 2011

Essie neglelak til 28 kr!

Pis, sidder virkelig på mine hænder lige nu - og det er faktisk ikke særligt smart, når jeg egentlig skal forestille at arbejde. Men fik lige et nyhedsbrev fra Nicehair.dk, som var så venlige at gøre opmærksom på, at alle deres Essie lakker er sat ned til 28 kr. What! Må virkelig koncentrere mig for ikke bare at flå ned fra de virtuelle hylder i vildskab. For er allerede ret begejstret for Essies fine lakker - de er lækre at arbejde med og holder ganske fornuftigt. Men altså - jeg ved jo også godt, at jeg ikke er skidegod til at få gået særligt meget med neglelak.

Personligt kan jeg varmt anbefale:

Skulle jeg iøvrigt ikke lykkedes med at styre min må-ha trang, kunne jeg altså også godt finde på at udvide samlingen med:

Er godt nok spændt på, hvor længe min viljestyrke holder......

Edit: Den holdt ikke særligt længe. Viljestyrken. For det gik op for mig, at over- og underlakker også var med i tilbuddet, og sådan nogle mangler jeg. Ikke mindst fordi den fine Graphite bider sig ret godt fast på neglene. Det burde en underlak kunne afhjælpe. Og så blev jeg lidt forelsket i Steel-ing the Scene, som røg i kurven sammen med Geranium (yndlingsrød til tæerne) og en mørkelilla, jeg ikke lige kan huske navnet på.  

tirsdag den 22. november 2011

Min helt store svaghed...

...eller, i hvert fald en af dem (sådan sammen med tasker, åbne biler, lakridskonfekt fra Bassetts og at holde fri på de mest upassende tidspunkter) er bøger. Og allerhelst bøger på engelsk. Så et eller andet sted forbander jeg (eller nok snarere min bankrådgiver) den dag, jeg opdagede Amazon. Og den der gratis levering, sitet har en tendens til at friste med. Så denne stak måtte mit rare pakkepostbud slæbe op på 4. sal i dag - og jeg kan næsten ikke koncentrere mig om arbejdet. Must. Read. Now.

Kan næsten ikke vælge, hvor jeg skal begynde... Om jeg kan tøjle min tålmodighed og gemme Steve Jobs biografien til juleferien, hvor jeg for alvor har tid til at fordybe mig. Om jeg skal kaste mig over en af de tre "lyserøde" bøger (en meget passende frase for chicklit), som jeg på ingen måde bliver klogere af. Overhovedet. Faktisk kan jeg nok ret nøjagtigt genskabe handlingen efter fem sider. Men jeg er SÅ godt underholdt og en sucker for den slags romantisk pladder med glimt i øjet.
Men der er jo også Siri Hustvedt. Paul Austers mindst lige så fabelagtige hustru, som uden tvivl fuldt ud kan matche sin mand - på sin helt egen måde. Og The Summer Without Men har jeg glædet mig til hjemme.
Og så er der How to be a Woman, som jeg bladrede lidt i hos min søster forleden og straks blev fanget af.
Til gengæld venter jeg nok lidt med The Help. Har jo lige set filmen, så den skal lige lidt på afstand, inden jeg kaster mig over historien i bogformat.

Og hvor er det bare vildt. Har fået alle disse skønherligheder for omkring 420 kroner. Det er jo fantastisk. Så er der det mindre, jeg skal fylde i kufferten, når turen går til London til foråret. (as if - jeg finder helt sikkert noget andet i yndlingsWaterstone, jeg ikke kan leve uden. Suk. Måske jeg skulle ønske mig en ny reol i julegave...)

mandag den 21. november 2011

Blomstret behagelighed


På sådan en kold, trist og grå mandag morgen, hvor weekendens tømmermand stadig hærger i kroppens yderste afkroge, må man finde glæden i de små ting. Også selvom det kan være noget småsært. Så her til morgen begejstres jeg over, at jeg ikke altid er det hurtigste dyr i skoven (knallert på haven, skarpeste kniv i skuffen - you know the drill...) For faktisk har jeg flere gange overvejet at ekspedere dette tørklæde videre via Trendsales. For det var måske lige rigeligt blomstret på mormormåden og blev derfor slet ikke brugt nok til at retfærdiggøre den oprindelige pris. 

Men pludselig har det fået en berettigelse. Ikke mindst i at være kæmpestort og i en blød blanding af uld og silke, som pakker mig ind i et kærligt kram om halsen og holder vinterkulden på afstand. Og så er det en glimrende kontrast til alle de der leopletter, som jeg egentlig også selv elsker, men samtidig nemt får lidt for meget af. Så i dag står påklædningen på striber (surprise...), blomster og flade sneaks med nitter. Så kan mandagen sgu bare komme an!

Ps. Beklager det elendige billede. Det var alt, hvad iPhonen lige kunne snige sig til her ved mit skrivebord. I virkeligheden er bundfarven dyb navy og ikke spor støvet.

søndag den 20. november 2011

Sikke en weekend


Med den fine Graphite på neglene, gik turen ud i verden fredag aften. Først til burgere og øl på en hyggelig café og så ellers videre ud i nattelivet på Vesterbro.  

Egentlig var det bare meningen, at det skulle være en enkelt drink, men pludselig var klokken tre, inden jeg dinglede op af trapperne og under dynen. Og så forsvandt lørdagen egentlig ret hurtigt - inden den så stod på fødselsdag, brunt værtshus, kolde øl og mere fest lørdag aften. Og så blev klokken igen snarere morgen end nat, inden jeg fandt hjem igen. Fantastisk weekend. Men så var det også tid til at slappe af i dag.

Mødtes med veninde på Riccos på Frederiksberg og reparerede på den sølle tilstand med kaffe og Vitaminvand. Meget tiltrængt.

Med mig ude var denne fine lille darling, som er flyttet ind i for nylig. Har sendt den mange misundelige blikke, når jeg har set den på armen af andre, så da kæresten skulle en tur til USA med arbejdet, måtte han liiiige sendes en tur forbi en Marc Jacobs butik.

Riccos på Frederiksberg fungerer tilsyneladende også som en art boghandel, hvor læseheste kan afhente bestillinger. Min veninde og jeg fik et temmeligt godt grin over denne pakke og ærgrede os enormt over, at indehaveren ikke dukkede op for at hente sine bøger, mens vi var der. Gad dælme godt se, hvad der mon er for en størrelse, der har bestilt bøger som: "Mænds seksuelle puls", "Den Maskuline Mand" og "Mama Gena's Marriage Manual". 


Efter kaffen var det tur til at synke ned i biografens bløde sæder til et par timers afslappet underholdning. Holder meget af Falkoner Biografen for generelt at have fornuftig benplads og gode sæder. Når det er muligt, booker vi altid på sofarækkerne bagerst. Ahhh.
På programmet var "Niceville" - vi er nemlig med i Biografklub Danmark - en fed måde at få set nogle forskellige film, man måske ellers ikke lige ville vælge.
Den kan i øvrigt anbefales!
Nu er jeg så sunket ned i sofaen med blogging på computeren, Wordfeud på iPhonen (pokkers afhængighedsskabende tidsrøver), burger og pomfritter i maven (SÅ tiltrængt med andendagstømmermænd) og kærestens gode selskab. Ahhh. Fantastisk weekend.

fredag den 18. november 2011

torsdag den 17. november 2011

Oh, stripey!

Da jeg stod foran spejlet i morges, gik det pludselig op for mig, at jeg var hoppet i striber. Igen. For fjerde gang i denne uge. Dvs, at jeg faktisk har tilbragt hver eneste dag i en eller anden form for vertikal udsmykning. Vanemenneske much? Siger vist lidt om, at jeg ikke er så pokkers efterårsegnet. Må virkelig slæbe mig ud af sengen hver morgen for tiden, så kreativiteten i påklædningen går lidt tabt til fordel for nemme, rare og ikke mindst varme løsninger. Kan man mon være afhængig af cashmere. Har jo nærmest et eller andet af det bløde stads på dagligt. 

Snuppede lige for sjov et billede af de andre dages striber. To forskellige slags cashmere og så de nye striber fra H&M, jeg fik forleden. 

onsdag den 16. november 2011

H&M hygge


Fik en dejlig lille pakke fra H&M ind af døren i går. Jeg blev fristet af de fine striber et sted i blogland og trykkede fluks bestil - og til en forandring kom pakken faktisk i løbet af et par dage. Dejligt. (At H&M så netop har slettet en anden ting på min ordre må vist bare betegnes som klassisk nemesis, men jeg overlever vel nok uden det par tights...)

Skulle dog lige håndtere en umiddelbar overraskelse over, at trøjen var noget mere beige/brun, end skærmbilledet havde lagt op til. Den evindelige risiko ved netshopping. Men til gengæld er den blød. Og hyggelig. Og fik jeg sagt blød? (en blanding af 20% polyamid, 50% bomuld, 25% viskose og 5% angora gør vist tricket - til gengæld er den nok ikke velegnet til bidende minusgrader.)

Og efter at have set evigskønne Signe se fabelagtig ud i en navy strikkjole, faldt jeg atter i H&M fælden her til morgen og satser nu på, at jeg kan præstere bare lidt af hendes casual coolness.

mandag den 14. november 2011

Så kan vinteren bare komme an...


...for nu er depoterne fyldt op med lækkerier fra REN. Jeg har ærligt talt producenterne mistænkt for at putte et eller andet afhængighedsskabende stads i deres cremer, for min hud bliver i hvert fald stik fornærmet, hvis jeg formaster mig til at udsætte den for andet. Har lige forsøgt mig med at bruge en anden creme op bare for at få ryddet lidt ud, men straffen faldt prompte. Små knopper og tørre pletter. Suk. Så der var ikke andet at gøre end at fylde den virtuelle kurv op og klikke køb. Jeg har shoppet på www.renskincare.com - selvom jeg på ingen måde holder af at betale £10 i porto. Til gengæld er priserne meget bedre end på danske webshops, og så indrømmer jeg gerne, at jeg også lod mig friste af muligheden for at få en gratis Mayday Rescue Balm med (jep - det er sgu da en gave, man kan forholde sig til! Og det er ikke engang en lille prøve, men en fuld størrelse på 50 ml, som koster 280 kr herhjemme!)

Derudover får man hver gang lov at vælge et par prøver, man får 10% rabat på sin første ordre, og derudover kan man vælge et favoritprodukt, som man får 10% rabat på hver gang. Slet ikke tosset.

OBS: Tilbuddet om at få en Mayday Balm med i købet gælder kun til og med i dag!

søndag den 13. november 2011

Hov...

...det var jo slet ikke meningen, at pausen skulle vare så længe. Dagene er bare faret afsted og pludselig blevet til uger og endda måneder.

Da jeg skrev sidst, var jeg på vej til Tanzania. Siden har jeg også været nogle uger i USA og på et par andre kortere ture, så programmet har været pakket.

Nu er der lidt mere ro på igen, så jeg satser på tid til bloggen igen :-)