mandag den 25. juli 2011

On the road - again...


Nåede lige hjem og vende efter skøn uge på Korsika, inden kufferten skulle pakkes. Sidder nu på fly med kursen mod endnu mere eksotiske himmelstrøg - 12 dage i Tanzania i forbindelse med job. Bliver vildt spændende, men betyder nok (endnu) en stille periode på bloggen...

torsdag den 21. juli 2011

Intet nyt...





...må vel siges at være godt nyt, når udsigten stadig ser sådan ud. (Men måske jeg skal være fair og fortælle, at vi da har haft en dag med fæl regn og blæst - men det var dog hverken min familie eller jeg, som var blandt de 12 danskere, der blev reddet ned fra et bjerg her på Korsika forleden). Nu er solen heldigvis tilbage, og vi suger den til os i fulde drag, for lige om lidt går turen hjem igen.

- Posted using BlogPress from my iPad

søndag den 17. juli 2011

Lige nu...





...stornyder jeg denne vidunderlige udsigt med lækker mad i maven og skønt selskab omkring mig. Ahh. Har vitterligt ikke lavet dagens gode gerning. En lille slentretur langs vandet og et dyp i poolen er vist det mest aktive, jeg kan prale af indtil videre. Håber, at sommeren også har indfundet sig igen derhjemme!


- Posted using BlogPress from my iPad

lørdag den 16. juli 2011

Mmm, ferie


Så er kufferten pakket, bagagen checket ind, og kursen sat mod varmere himmelstrøg og mindre regn i en uges tid. Ahh.

fredag den 15. juli 2011

Hvad er jeres yndlingsapps?

Nu er jeg jo blevet iPad ejer og forudser allerede, at vi bliver særdeles lykkelige sammen. Men iPad'en er jo kun fancy indpakning for en røvfuld teknik, og der mangler jeg altså lidt gode tips og tricks til, hvilke apps jeg simpelthen ikke må undlade at hapse.

Jeg skal naturligvis nok dele ud af mine egne favoritter, når jeg lige får et overblik. Forudser, at der bliver fyldt godt op på den næste uges ferie, for min mor ville sørme ikke stå tilbage for sine unger, så hun har også lige hapset en iPad - og dermed er min far den eneste i ferieflokken (som ud over mine forældre, søster og bror desuden tæller min søsters kæreste + min kæreste), der ikke har en iPad. Så mon ikke, at vi udveksler favoritter undervejs.

torsdag den 14. juli 2011

Jeg er ikke glad for at indrømme det...

...men jeg husker et eller andet med at have erklæret iPaden for en overflødig unødvendighed, da den første gang ramte hylderne herhjemme. For hvad skulle man da egentlig med sådan en sag, når der både var bærbar og iPhone at finde i maskinparken.

Oh well.... Jeg må vist erkende, at jeg er blevet klogere...

onsdag den 13. juli 2011

Det der camping...

...det var faktisk slet ikke så tosset!
Altså, jeg bliver nok aldrig pjattet med at ligge i telt, men det var slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Faktisk var det temmeligt hyggeligt. Nu var vi så også heldige og så ikke så meget som en dråbe regn på de tre dage, vi sov under åben himmel. Der er ingen tvivl om, at det hjalp gevaldigt. 

Og faktisk viste der sig at være temmeligt pænt i det der Jylland. Faktisk er det her billede temmeligt misvisende, for lige udenfor rammen ligger et sandt kaos af liggeunderlag, telte, soveposer, tasker, kasser med mad og alverdens andre ting, der skulle losses i kanoerne. Må blankt erkende, at jeg tvivlede gevaldigt på, at der ville være plads til alt grej + 3 voksne og 3 børn i de to kanoer, men sørme om ikke det lykkedes. 

Slet ikke en tosset udsigt at nyde, mens man slår mave efter aftensmaden og nyder, at første dag som kanosejler på Gudenåen er vel overstået - endda helt uden, at nogen røg i vandet. At vi så til gengæld sejlede mod bredden og ind i lavthængende grene et par gange, indtil kanoens finurligheder kom helt under kontrol, er en helt anden historie.


Naturligvis ingen camping uden grill. Vi valgte dog den temmelig lowkey engangsløsning (som passede utroligt godt til vores 350-kroners telt fra Jysk), mens de fleste af pladsens campingvogne naturligvis havde det ene Weber-monstrum efter det andet tronende ved forteltet. 


Og skumfiduser skulle der til. Godt nok var varmen gevaldigt på retur, så det var mere held end forstand at opnå bare en svagt lysebrun farve, men hyggeligt var det!

torsdag den 7. juli 2011

Campingforberedelser vol. 2


Kun en tåbe frygter ikke åvand (eller regn/kloakvand, som mange københavnere måtte erkende her i weekenden), så var ikke umiddelbart pjattet med ideen om at slæbe min kosmetikpung med i kanoen (Bottega Veneta og Gudenå-camping er bare uforenelige størrelser i mit hoved).

Så hurra for Alt for Damerne, som lige netop denne uge kaster en fin lille kosmetikpung i grams med bladet. Og som endda er i nogenlunde vandskyende materiale og stor nok til nødvendighederne (men lille nok til at jeg bør kunne smugle den med ombord uden brok fra kæresten).

Et par af sagerne er iøvrigt fra ELF, for jeg nåede lige at få min forsendelse i dag, og indtil videre har mineralpudderen i hvert fald overrasket positivt - ikke mindst til prisen. Så nu får den et par dage til at bevise sit værd mod dens noget dyrere konkurrent fra Tromborg). Krydser fingre for, at den bliver ved at overraske - det ville min økonomi helt sikkert bifalde :-)

Solskin på fødderne

Har fået hentet mit udsalgskup fra Zara. Fine gule skindballerinaer til blot 179,- Very likeable. De er bløde og rare, og generer (næsten) ikke mine sarte fødder. Til gengæld er der så (desværre) heller ingen tvivl om, at der ikke er tale om kvalitet i højformat her. For desværre er skindet af den lidt cheap type, som ser ud til hurtigt at blive slidt og uformeligt. Så regner ikke med, at det bliver et langtidsholdbart forhold, vi har indgået. Men det er nu heller ikke så skidt med en sommerflirt på fødderne.

Fristet? Så findes de faktisk stadig i alle størrelser fra 36-41 i både gul og orange (som jeg er lidt fristet af), mens folk med miniputfødder kan glæde sig over den sorte udgave i str. 35.
Find dem her.

Campingforberedelser vol. 1


Er der noget vigtigere end at have nylakerede negle, når man nu skal ud og dyste mod elementerne i den der natur? Nej vel! Tvivler dog lidt på, om omgivelserne på den der Gudenå faktisk forstår at værdsætte en nydelig Chanel lak...

onsdag den 6. juli 2011

Er der dresscode på Gudenåen?

Sidder på kontoret og forsøger desperat at få min ferieramte hjerne op i gear, så jeg kan få lukket de sidste projekter, inden de første flybilletter skal brændes af denne sommer.

Men faktisk tyvstarter jeg allerede i weekenden med en tur til Jylland. Noget med en masse svigerfamiliehygge, en hel del børn, et sommerhus og et enkelt smut ind forbi min meget gamle morfar. Og så tre dage på Gudenåen. I kano. Og telt. Og mig som absolut hverken er camping eller kano-agtig. Utroligt, hvad man gør for den kærlighed (jeps, det er sammen med kæresten + et assorteret udvalg af hans nærmeste familie).

Så krydser fingre som en gal for, at det der gigantiske regnskyl ikke har tænkt sig at gentage successen i Jylland her i weekenden. Og leder samtidig desperat efter beklædningsgenstande i garderoben, som bare har lidt outdoor vibe og egner sig til konceptet (=kan tåle en potentiel tur i vandet og fylder/vejer ingenting - vi skal jo have det hele i kanoen. Sammen med telt, underlag, mad og alt det andet uundværlige skrammel). Utroligt, så begejstret man pludselig kan blive over at komme i tanke om, at der vist egentlig hænger en fleecetrøje ude i skabet i entréen. Og en oprindeligt åndssvagt dyr North Face jakke, som sikkert ville have holdt mig tør i skybruddet. Måske jeg skal trække i den, hvis det begynder at regne ind igen. Og hov, måske de der utroligt grimme, men særdeles praktiske sandaler måske også egner sig her...

...andre gode tips og tricks fra mere campingkyndige modtages iøvrigt med kyshånd, så jeg ikke blamerer mig selv alt for meget som total outdoor-novice...

søndag den 3. juli 2011

Med krydsede fingre...

...sidder jeg lige nu og håber, at det der skybrud bliver ved tanken. Og at jeg ikke får brug for min gulvspand i dag. Det gjorde jeg nemlig i går, da det gamle tag på min ejendom ikke kunne holde til presset, og derefter begyndte at slippe regnen ind - og den fik så stille og roligt arbejdet sig ned til mit loft, hvor den pissede ud gennem lampeudtaget i loftet (wtf!).

Nå ja, og i den anden ende af etablissementet stod vaskekælderen under en halv meter vand, så er virkelig spændt på, hvornår den er oppe og køre igen... Så hurra for at have søster til middag, som fluks tog alle mine gennemblødte håndklæder med hjem til vask og tørring. Men puha for en omgang, var dælme ved at blive oprigtigt bekymret. Håber virkelig ikke, at jeg skal have yderligere indendørs swimmingpool i dag. Så kan man lære ikke absolut at ville bo øverst...