torsdag den 30. juni 2011

Æv altså...

Det der, der gider man bare ikke se. Hul i yndlingsballerinaen. Æv også. Og det ligner desværre noget, som skomageren nok vil sukke opgivende over og melde pas på. Hvad ligner det egentlig også at bygge sko med såler, som ikke går hele vejen ud til kanten... (og ja, at jeg har brede fødder hjælper nok heller ikke på sagen). 

Og det er jo i øvrigt slet ikke spor sjovt at shoppe sko, når man skal. Som i - sådan cirka umuligt at finde noget passende. Så altså. Skulle det nu være sådan, at en eller anden derude har et tilsvarende par liggende bagerst i skabet. I str. 41. Så hører jeg altså meget gerne om det. Long shot, I know - men et forsøg værd. De er allerede savnet! 


Se lige, hvor fine de er. Ih altså!

tirsdag den 28. juni 2011

Nu bliver jeg vist nødt til at få prøvet det der ELF...


For til og med i morgen (onsdag) giver koden SUMMER50 50% rabat på hele ordren, så længe den er på over 210 kroner. Det er da et tilbud, der er til at forstå (i hvert fald for min krejlerhjerne). Så kan det være, at jeg kan få testet de anbefalinger, jeg fik, sidst jeg overvejede at rabatkode-shoppe hos ELF:



Emilie Delance sagde ...




Jeg er helt vild med mineral øjenskyggerne :) Og minty gloss er også en af favoritterne <3


StyleStories sagde ...




Jeg kan anbefale neglelakken i farven Mango Madness, den er hot!

søndag den 26. juni 2011

On the road


Er på vej hjem fra smuttur til provinsen. Perfekt at blive nusset lidt om af forældrene, når nu kæresten er udenlands og har efterladt mig alene med alle mine dårligdomme (som han iøvrigt har smittet mig med. Hrmpf).

Og nåede også nogle gode timer i fantastisk selskab med tre skønne kvinder, som jeg har været så priviligeret at have kendt i over 15 år.

Nu sidder jeg så i toget og synes, jeg allerede kan høre sofaen kalde...

lørdag den 25. juni 2011

En god start på en dejlig dag


Friske jordbær og blåbær. Mads og Monopolet i radioen. Og en dejlig dag forude med bl.a. frokost med min bror, biftur med skønne M og en tur på landet. Så glemmer jeg næsten, at kraniet er fyldt med snot og andre forskrækkeligheder.

fredag den 24. juni 2011

Undervejs

Venter (u)tålmodigt på de fine sager fra Net-a-Porter og er lidt imponeret over, hvor detaljeret tracking DHL laver. Håber snart, at der er en ny opdatering - meget gerne om, at pakken er ude til levering.

torsdag den 23. juni 2011

For 179 kroner solskin

Når solen ikke rigtigt gider gøre sit arbejde, kan jeg da i det mindste få lidt solskin på fødderne. Blev faktisk fristet af de fine ballerinaer i Berlin i april, men lod dem stå i et anfald af fornuft. Men nu, hvor de er røget på udsalg til 179,- i Zaras webshop - og det nu igen er muligt at hente i butikken (kunne ikke lade sig gøre under de første dages udsalg) har jeg ladet mig friste igen. Så nu håber jeg bare, at de duer til mine vanskelige fødder!

Sig mig lige en gang...

...er det min kalender, der er gal på den, eller skal det ikke forestille at være sommer? Sådan bare tæer i sandaler, korte kjoler og lange lune nætter sommer?

I stedet sidder jeg her. I lange bukser, cashmere cardigan og stort tørklæde om halsen. Drikker te, hoster og har en stemme, der vist nok er rejst sydpå - jeg har i hvert fald svært ved at finde den...

Og i stedet for at nyde udsigten til et sommerklædt København med dampende asfalt, høj blå himmel og en bagende sol, som får mig til at længes væk fra jobbets snærende lænker, ser udsigten sådan ud:

Hmm, du danske sommer... jeg elsker dig vist alligevel ;-)

onsdag den 22. juni 2011

Ondt i maven

På en rundtur i blogverdenen havnede jeg af veje, jeg ikke helt kan huske, hos Ualmindelig Almindelig. Og nu sidder jeg tilbage. Med ondt i maven. Puha!

Følte fuldstændig, at pusten blev slået ud af mig, da jeg læste dette indlæg. For lever jo stadig i min lykkelige naive barnetro om, at forældre altså er udødelige. Især ens egne. Men sådan er det jo slet ikke.

Minder mig også om, hvor pokkers priviligeret jeg (og hele min familie) er, fordi den der fæle lille knude faktisk blev fundet tidligere i år. Og ikke havde udviklet sig til andet og mere. Men alene at skulle sige ordene kræft og mor i samme sætning. Uvirkeligt.

For pokker, hvor skal man altså bare huske at sætte pris på sine nærmeste, mens man stadig har dem!!!

tirsdag den 21. juni 2011

Net-a-Porter ulykker







Alexander Wang nederdelen var langt fra det eneste, der fristede på Net-a-Porters udsalg... Faktisk tog det lidt om sig, da jeg først begyndte at hive ned fra de virtuelle hylder. Men nu får vi se, hvor meget jeg rent faktisk ender med at beholde (hurra for gratis returnering!)... Tørklædet er jeg lidt i tvivl om, fordi det er brunt i bunden - en farve, som ikke just er overrepræsenteret i min garderobe, men de andre farver er jo fantastiske. Og så er det i cashmere/silke - og sørme om der ikke også har sneget sig en snas cashmere ind i den stribede sag. Indrømmet, jeg er en sucker for det bløde stads...

Den grå bluse hapsede jeg takket være et tip fra søde Ditte på grund af min eftersøgning. Glæder mig til at se, hvad Isabel Marant kan udrette i grå jersey.

Ups... (version #725 - mindst...)


Jeg havde ellers den allerbedste intention om ikke at skulle udsalgsshoppe. Overhovedet. For pengene skulle jo gerne gemmes til USA og alle de andre rejseplaner. Men altså, når nu Net-A-Porter frister med den labre draperede nederdel fra T by Alexander Wang på udsalg. Og jeg endda fandt en at dele (den horribelt dyre) porto med. Så må man jo gerne. (og så snakker vi SLET ikke om de der andre sager, der også sneg sig ned i kurven. Overhovedet!).

mandag den 20. juni 2011

Savner en sweatshirt...

...og den skal allerhelst være gråmeleret. Uden hætte og lynlås. Men gerne lidt casual løs i pasformen uden at blive unødvendigt oversize. En ikke alt for tætsiddende hals vil heller ikke gøre noget. Eller labre detaljer, så man ikke føler sig alt for uciviliseret ved at vise sig i fuld offentlighed... Og koster den under 6-700 kroner, er det nærmest helt perfekt!

Altså - egentlig skulle det jo bare være den her... Som jeg faktisk var (er) ret glad for.

Men så var det, at min søde mor forelskede sig gevaldigt i den, og det kunne jeg ikke stå for men overlod den fluks til hende. Så nu er der en alvorlig mangel på noget grå sweatshirt i min garderobe. Har I set sådan noget et sted derude?

Dagens dyr

Jeg ved ikke, om det er det ustadige sommervejr, som driller, men jeg er simpelthen så garderobemæssigt uinspireret for tiden. Heldigvis går man aldrig helt galt med et par dyre-detaljer. Elsker de fine reptil-detaljer på min arbejdstaske fra Boss, og tørklædet er bare SÅ blødt og lækkert. Easy does it :-)

torsdag den 16. juni 2011

Simple does it...


Lidt stump, lidt striber, en rest rød lak på neglene. Indimellem behøver det der påklædning ikke at være så avanceret. Slet ikke, når dagen egentlig bør tilbringes med hovedet begravet i tastaturet (med arbejde, forstås - ikke blogging, tsk tsk).

Ps. Rodet i baggrunden er naturligvis ikke mit, men kærestens. ;-)

mandag den 13. juni 2011

The end of an era...




Har i dag lavet aftale om at sælge min lille bil. Det er enormt vemodigt, men samtidig også rart. Indimellem er man desværre nødt til at være lidt økonomisk anlagt, og eftersom jeg kører ret få kilometer, bliver det nogle dyre af slagsen. Men suk. Kommer nu til at savne den alligevel. Heldigvis er der et par uger, til jeg skal aflevere den, så der er lige lidt tid endnu til at nyde sommeren uden tag...

fredag den 10. juni 2011

Lige nu...

...skulle jeg have siddet på Boutique Lize og have drukket cocktails. Men mit dumme knæ holder mig stavnbunden i lejligheden.

Så istedet...
...ser jeg Sex and the City for 135. gang (mindst...)

...drikker jeg bobler og spiser en temmelig afsindig dessertdims med cirka 1.000.000 kalorier i form af marengs, creme og så lige en røvfuld bær for et syns skyld. Og den var hver eneste (kvalmende) kalorie værd. 
 ...morer mig over min søde veninde, som udholder min selvmedlidenhed og er god underholdning. Ikke mindst med hendes enorme begejstring over alt, hvad der bare har det mindste med Paradise at gøre...



Hvis jeg var rig...



...havde jeg fluks hapset den her skønhed fra Paul Smith, så min Mac kunne blive fashionabelt pakket ind. Er ellers ikke til romantisk-blomstret tøseri normalt, men printet har bare et eller andet over sig, som gør, at jeg er helt sikker på, at vi lynhurtigt ville blive best buddies.
Men altså - £110 for en laptop taske. Ikke lige nu. Desværre.

Har du lidt mere held med dit pengetræ, så findes den på ASOS. Ih, så fin altså.

I den lidt mere budgetvenlige ende forelskede jeg mig også i denne finhed. Frygter dog bare lidt, om flettet er lidt for voldsomt. (og så ved jeg bare, at jeg jo nok ikke kan undgå at blive en anelse skuffet - når jeg nu godt ved, at jeg inderst inde drømmer om smørbløde lækkerier fra Bottega Veneta) men altså - til £15... Er jo ikke fordi, jeg bliver ruineret... 


Og hvis det nu er, at jeg kommer til at klikke køb, er det nok ikke umuligt, at jeg også måske kommer til at hapse den her lille størrelse. Er nemlig helt pjattet med farven. Så skøn. Så sommer. Og burde gøre det nemt at finde telefonen i taskens nærmest uendelig dyb. Og til £12. Og gratis shipping... Meget fristende... 

Suk!

Hvem pokker er det lige, der har fundet på, at det der motion skulle være sundt. Stod trofast op for at lunte en tur rundt om de der søer igår, og det gik da også gevaldigt. Lige indtil mit knæ ikke gad mere. På den rigtig dumme måde. Så jeg måtte humpe hjem og bevæger mig nu så lidt som muligt. Ikke mindst på grund af de der fæle trapper, der nu engang følger med, når man elsker lysindfaldet oppe i højderne. Trapper til 4. sal - well hello pensionisttempo...
Så hurra for, at arbejdet kan udføres fra sofaen med benene oppe. Men altså. Det var sgu ikke lige planen - og her 24 timer efter, er jeg allerede ved at blive noget der ligner vanvittig over min manglende mobilitet. Suk!

onsdag den 8. juni 2011

Say hello to my new best friend...


I'm not a paper cup, som jeg regner med trofast vil følge mig på arbejde fremover. Elsker det drilske i, at den vitterligt ligner en almindelig papkop, men ligger anderledes tungt i hånden, ligesom silikonelåget er noget nemmere at arbejde med end et tilsvarende i plastic. Frygter dog, at mit kaffeforbrug eskalerer til det upassende.

Edit: Koppen er i øvrigt fra CoolStuff og kan findes her.

Et lidt grønnere København

En veninde tippede mig lige om Go Green Copenhagen, og jeg synes, at projektet er ret cool, så vil da lige dele.

Go Green Copenhagen arbejder på at gøre det nemmere at finde de grønne og bæredygtige oplevelser i København - fra økologiske kaffebarer til miljøbevidste hoteller. Det er sgu da cool! I hvert fald som en for mig, der egentlig godt gider gøre lidt ekstra for at handle miljøbevidst - men ikke orker at mosle halvdelen af byen rundt for at finde butikkerne.

Ideen er, at projektet munder ud i et kort, så man kan navigere rundt mellem de grønne herligheder i København.

Se mere på projektets website eller gå ind og like på Facebook :-)

tirsdag den 7. juni 2011

mandag den 6. juni 2011

Skøn sommershopping








Går for tiden og stirrer længselsfuldt efter postmanden. Eller nok rettere indholdet af hans taske (tror ikke kæresten ville være så tilfreds med, hvis jeg gik og sukkede længselsfuldt efter selve postmanden). Men altså. Han må gerne snart tage sig lidt sammen. Postmanden altså, ikke kæresten. Har nemlig bestilt en bunke friske sommerforsyninger fra H&M - udsalget fristede gevaldigt. Er dog langt fra overbevist om, at de der hvide blondeshorts vil gøre noget særligt godt for mine mindst lige så hvide lårbasser, men det er da et forsøg værd.

Fantastisk forlænget weekend


Har tilbragt de seneste fire dage i et af mine yndlingshjørner af Danmark. Højt mod nord med salt i den raske vind, sand mellem tæerne og nostalgiske minder om et væld af sommerferier her.

Har travet utallige kilometer langs vandet, nydt at have god tid til at sluge et par krimier, bagt hindbærsnitter, fikset en smule havearbejde (som bare bliver SÅ meget sjovere med et powertool), spist morgenmad i solen og bare slappet af. Nu kalder arbejdet igen, men jeg synes godt nok, at der er lidt langt op i gear igen...

fredag den 3. juni 2011