lørdag den 30. april 2011

Bah bah black shoes...



Oven på det store britiske bryllupsræs igår, har jeg fortsat dagen ad cirka samme spor. Dog skal jeg ikke selv giftes - den slags kan jeg godt vente lidt med, men det skal en af kærestens rigtigt gode venner til gengæld, og det har jeg lidt pres over. Altså - ikke at han skal giftes, men altså - det der med påklædningen. Ikke mindst fordi, at brylluppet er i Østrig, jeg kender ikke nogen af gæsterne - eller brudeparret for den sags skyld (endnu...) - tøjkrise much? Oh yes!

Åndede dog lettet op, da jeg fandt en sådan cirka brugbar silkekjole i skabet, som endda passer ret så glimrende til de indkøbte sko fra Berlin, men den er ikke 100% optimal - bl.a. noget med en drilsk lynlås, og jeg magter ikke en kjole, som risikerer at faile på dagen. 

Så jeg kastede mig ihærdigt ud i jagten på et alternativ i dag - og sørme om det ikke lykkes. Håber jeg. Afventer dog lige mandens godkendelse, når han er færdig med at drikke sig stiv i tilfældig tysk storby (dog ikke Berlin denne gang), men udfordringen er bare, at kjole og sko ikke passer sammen. Til gengæld var den billig - som i MEGET billig. (Fra Vila - ligner et par tusind - koster et par hundrede, I like!) og så kunne der jo nok blive råd til et par sko også...  

Så har forlystet mig lidt på Zaras virtuelle skohylder og disse kunne være potentielle kandidater - dog alle i sort - så er fælt fristet til bare at klikke køb i vildskab og så ellers prøve mig frem. Er især pjattet med de tre nederste. Hmmm... 

fredag den 29. april 2011

Altså, det der bryllup, ikke?

...egentlig ville jeg nok helst hævde, at det der bryllup har jeg SLET ikke gjort noget ved. Og jeg er da ærligt talt ikke synderligt royalistisk anlagt, så det der med at svælge i hatte, kjoler og kendisser er ikke lige mig. Men altså, man skulle da lige se dem sige ja...

Så hurra for at kunne arbejde hjemmefra og have tv'et kørende i baggrunden. Og ikke mindst have skøn veninde med på sms-hygge-sludren. Først da det gik løs i kirken...

Og så, da de endelig kom på balkonen... For altså helt ærligt, hvad var det for et trist tante'ish kys. Kom nu, snav hende i knæ for pokker. Det er det 21. århundrede!

Hov, jeg har fået en award

Og det er jeg da faktisk ret beæret over. Det er den smukke og seje Cecilie, der er den rare giver, og tak for det (jeg håber, at det er ok, at jeg har lånt dit labert pimpede billede!)


I den forbindelse er der nogle spørgsmål, jeg kunne svare på. Here goes: 



Hvorfor startede du med at blogge?
Faktisk er det en del år siden, at jeg begyndte med bloggerierne. Tidligere har jeg bl.a. huseret en del på Urbanblog, men holdt af forskellige årsager op. Men for et par år siden fik jeg lyst igen,  
og eftersom jeg tit har en pokkers masse ord i fingerspidserne, som kribler for at slippe ud i verden, var det oplagt at skabe mig et lille virtuelt hjørne at lade ordene danse i. 

Hvilke blogger følger du?
Rigtigt mange - listen til højre er nok den bedste at gå ud fra. For tiden griner jeg rigtigt meget af Superheltemors bedrifter, hygger mig med at læse med hos blandt andre Guapizimo og Malsen, savler over Hannes fantastiske taskesamling og får gode tips og tricks hos Lotte

Favorit make-up mærke?
Hmm, godt spørgsmål. Er ikke den store pudderdåse. Men Chanel har jeg da noget af, og Tromborgs mineralpudder er også et must. 

Favorit tøj mærke?
Mærke ligefrem. Åh, det er jo svært. 

Dit "må ha" make-up produkt?
Mineralpudder fra Tromborg (jeg bruger farven Vanilla) - fin og let - og samtidig dækkende. Perfekt. 

Din favoritfarve?
Lilla, jeansblå, grå - i hvert fald til tøj. Og sort kommer jeg nok ikke udenom. 

Parfume?
Coco Mademoiselle og Eau Cristalle fra Chanel, Michael Kors fra (surprise...) Michael Kors og Prada Tendre. 

Favoritfilm?
Det afhænger meget af humøret. Men Love Actually får altid smilet frem. 

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Jeg gad godt tilbage til Tahiti og opleve mere af det mest fantastiske tropiske paradis, jeg nogensinde har set. Ecuador og Galapagosøerne står også højt på ønskesedlen - naturen skulle være helt vildt fantastisk. Lidt mere opnåeligt vil jeg gerne krydse Iralnd af på verdenskortet i nærmeste fremtid. Og på roadtrip i USA igen. 

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Mere sol og lyse nætter. Bare ben og sushi på Sønder Boulevard. Kysse med kæresten og erobre verden hånd i hånd. 

Jeg vil give awarden videre til dem her:




Striber, nitter, army og lidt pudder

Oh so basic - og lige mig. Uanset hvor gerne, jeg egentlig ville være fashionabel, så ER jeg nok bare det største comfort creature. Til gengæld fandt jeg min gamle skindjakke fra Munderingskompagniet bagerst i skabet, som har levet en lidt overset tilværelse, efter jeg hapsede en sort. Lidt dumt, for den er jo pææææn :-)

Knuselsker virkelig, at det igen er ballerinatid. Det er bare rarere ikke at skulle fedte rundt med strømper, snørebånd og andet besværligt, når man (as usual...) har lidt travlt, når man skal ud af døren.
Armbåndet her er jeg ikke helt overbevist om - should it stay or should it go? Hmm... Nu må vi se - jeg har samlet en lille stak sammen, som jeg håber at få smidt på TS i weekenden... 

torsdag den 28. april 2011

Den sjoveste souvenir fra Berlin!

Min skønne veninde M og jeg har en aftale om, at når vi rejser udenlands, tager vi sjovt slik med hjem til hinanden. En aftale, vi efterhånden har haft længe, og der går nærmest sport i at finde de mest mærkværdige ting.

Så jeg var lykkelig, da jeg faldt over Rittersport Chokoworld i Berlin. Ikke alene havde butikken sådan cirka alle tænkelige varianter af den lille chokoladekvadrat (inklusiv en hel væg med økologiske varianter i lidt mindre størrelser, forskellige sukkerfri størrelser og et imponerende udvalg af bland-selv Ritter Sport i mini format). Men endnu vigtigere - butikken bød også på muligheden for at customize sin egen chokolade. Perfekt. Desværre var jeg SÅ opslugt af konceptet, at jeg fuldstændigt glemte at fotografere. Men konceptet var at vælge mellem mørk eller lys chokolade og derefter op til tre forskellige former for fyld blandt de utallige varianter. Svært at vælge - det tror jeg nok... Mandelsplitter, chili eller cornflakes? Kakaonips, anis eller klassisk tysk lebkuchen.

Men nu er det sådan, at min søde veninde præsterer at blive barnligt begejstret over selv de mindste ting. Som at skulle køre med tog til Jylland - noget, de fleste andre overlever, men ikke begejstres over. Ja, selv en tur med metro kan få smilet frem. Det er så skønt! Så hvad kunne være bedre end vingummibamser, Jelly Belly Jelly Beans og mini marshmellows. I lys chokolade. Mmm.

Så efter en pæn ventetid i køen blandt andet ligesindede børn og barnlige sjæle fik jeg endelig lov at afgive min ordre og med stor fornøjelse se til, mens chokolade og ingredienser blev vakst blandet sammen, fordelt i formen og sat på køl - og så skulle jeg bare vente en lille halv time, hente og hurra!

Jeg har glædet mig VILDT til at overrække kreationen - og den blev godt modtaget. Og gavmild som søde M er, blevet der fluks åbnet og prøvesmagt. Se bare her:


Chokoladen blev pænt pakket ind i fin emballage og med et lille kort, som fortæller, hvad der gemmer sig i pakken.
Og se lige, hvor ivrig hun var efter at pakke op. Fingrene kunne ikke engang holde sig i ro længe nok til at tage billedet... ;-)
Mmmm, chokolade....
Lidt anderledes - men meget fantastisk. Tror dog ikke umiddelbart, at Ritter Sport står i kø for at sætte min version i produktion. Men jeg kunne helt sikkert finde på at kigge forbi, næste gang jeg kommer til Berlin.

Fristet - så læs mere her.


Sælges: Stand til Fashion Flea den 14. maj



Så er det ved at være tid til endnu en omgang Fashion Flea. Jeg har været med de sidste to gange - og jeg havde egentlig planlagt at skulle med igen her den 14. maj. Især fordi arrangementet denne gang er flyttet til Østerbro, hvilket jeg er helt sikker på vil være en fordel.

Men desværre er min kalender ved at være lidt for pakket, så det kniber alligevel med at pille den lørdag ud af kalenderen. Og eftersom min ellers faste partner-in-crime også har svigtet mig, håber jeg, at en anden vil få glæde af standen.

Den er en Keep It Simple - hvor der er bord + to stole og desuden plads til et tøjstativ, som man så selv skal have med. Den koster 400 kroner.

Interesseret? Så fang mig på eventueltogmaaske@gmail.com, så finder vi ud af det.


Lige et billede fra min første tur på Fashion Flea - det var en rigtig fin dag!

onsdag den 27. april 2011

Endnu et Berliner-køb

Som nævnt tidligere, er der virkelig ved at være lavvande i jeansbeholdningen her på matriklen. Ikke optimalt, for jeans er bare ikke sjovt at købe. Sådan rigtigt. Og slet ikke, når man faktisk mangler. Det er jo meget sjovere at investere i absolutte unødvendigheder som fine dansesko eller endnu en taske til samlingen. Oh well...

Men hurra for, at min søde mor åbenbart havde min shoppekarma med til Berlin - for pludselig fik jeg øjnene op for en butik, vi ellers havde vadet forbi noget der ligner 100 gange. Og der var de jo. Bløde, rare, pæne uden at være kedelige - og ikke mindst til at betale. Hils pænt på Jade. Hun er af den hæderkronede Lee-familie, som blandt andet betyder, at mine lange stænger er blevet forkælet med en længde 35. Det må flere mærker altså gerne indføre. Og så er hun så blød og lækker og elastisk. Ingen snærende syninger eller ubehagelige indstramninger. Ahhh. Sliddet er i øvrigt ikke helt så tydeligt i virkeligheden - kameraet drillede.

tirsdag den 26. april 2011

Rabatkoder OG free shipping på LookFantastic

Altså, nu havde jeg godt nok svoret, at jeg nok liiige skulle holde Visakortet lidt i ro ovenpå mine udskejelser i Berlin, men altså, både rabatkoder OG gratis forsendelse er alligevel lidt mere end mit krejlerhjerte kan tåle.

Se bare her:



Så i vildskab flåede jeg ned fra de virtuelle hylder og havde pludselig en temmelig bugnende kurv. Reality check, please! Så efter en hård og kynisk udlugning af ellers skønne produkter, endte jeg med at klikke køb på disse nødvendigheder: 
Ansigtscreme fra REN - som har været yndlingsmærket siden min tidligere favorit, Origins, pludselig fik mig til at slå fælt ud. Til gengæld er jeg stadig stor fan af ansigtsvasken Not a Dull Moment, som jeg heldigvis stadig kan tåle. Den kan REN ikke rigtigt slå. 

Har ellers for nylig forsøgt mig med Alterna - bare for at prøve noget andet, men jeg må erkende, at jeg er en Redken-kind-of-girl through and through.
 Og den her er ganske enkelt uundværlig til mit lidt for slidte garn. Som jeg i øvrigt overvejer at lade finde tilbage til min egen farve. Som jeg faktisk nærmest ikke aner, hvad egentlig er. Frygter lidt at sige farvel til tilværelsen som blondine, men er på den anden side træt af den konstante kamp mod udvoksninger osv.

Men how to do it.... Der skal vist en dygtig frisør til - så gode bud på sådan en størrelse her i Kbh modtages med kyshånd. Og koster vedkommende så samtidig ikke det meste af en førstefødt, bliver jeg endnu mere begejstret!

Home sweet home

Sol over bussen fra Eurolines på en tysk rasteplads. Efter en lidt lang tur hjem fra Berlin, landede jeg endelig på matriklen sent søndag aften, og ligeså skøn Berlin var, lige så meget nyder jeg nu også at være retur i vante omgivelser.
Ventetid ved færgen - tysk trafik er åbenbart temmelig uforudsigelig, så vi fik fornøjelsen af at nyde solen i en lille times tid, inden vi kumne trille ombord på færgen i Rostock. 
Og så var min veninde og jeg i øvrigt vældigt yndige på turen hjem - i cirka samme farve blå jeans, assorterede toppe i kategorien sort bomuld og så matchende grå cashmerecardigans. Cute, not really. Men sådan går det, når vi deler smag - og iøvrigt begge kun havde én cashmerecardi med, som så var den samme... (ikke at jeg HELT forstår, hvordan det lige lykkedes for mig...)

Og hvor skønt var det ikke lige at stå op til vejr, der er mindst lige så skønt som i Berlin. Tagterassen lod sig ikke lige fragte med hjem, men så er det jo heldigt, at man har Sønder Boulevard cirka lige uden for døren.
Så de blege stænger blev luftet, der blev slumret i solen, spist pizza og drukket kold øl, og først da solen var gået ned, trak vi indendørs. Med nye fregner på næsen og sol i hjertet. Forår, I salute you!

fredag den 22. april 2011

Ups.....

Nå, men altså... Den der shoppekarma, ikke. Den er vist tilbage. Og det noget der ligner for fuld udblæsning. Muligvis havde min mor den med i kufferten. Har haft et par skønne skønne dage med hende (og min veninde naturligvis) i det mest fantastiske forårsvejr. Så vi har hygget, sejlet på Spree, slentret rundt i gaderne og drukket en masse bobler i de lune aftener på tagterassen. Ahhh! 
Og så var det jo også lige, at vi kom til at gå lidt i butikker - selvom min mor, (som godt nok er en af mine yndlings-shoppe-partners-in-crime) egentlig ikke havde tænkt sig at skulle fylde yderligere i kufferten. Meeeeen, sådan gik det ikke helt. Og min kuffert er vist efterhånden også ret presset, når den nu skal pakkes igen - for se lige:
Intet mindre end fire fuldstændigt fantastiske par sko er flyttet ind. De tre første er fra Chie Mihara, som jeg virkelig frygter kan blive et dyrt bekendtskab fremover.
Ballerinaskoene er smørbløde og stod på listen over ting, som jeg ikke alene gerne måtte købe, men faktisk helst skulle, fordi jeg efterhånden har slidt mine andre op. Jeg kan ikke lige huske mærket, men de er åh så bløde og comfy at have på. Hvis de ikke havde kostet godt €200, havde jeg købt et par i hver af de tre farver, butikken havde. 
Og så forsøgte jeg at være lidt fornuftig og hapse sandalerne i sort - og kun i sort... 

...men så syntes min mor, at de gule var så vældigt fine, at hvis jeg ikke selv købte dem, så kunne de da være et fint påskeæg. Og så vil jeg da meget hellere have glade, pæne fødder end chokolade. Ja tak! Min mor er virkelig yndlings (også når hun ikke forærer mig fine sko).
Danseskoene er noget helt helt anderledes end hvad min garderobe ellers gemmer på, men jeg er sikker på, at de er perfekte til et bryllup om en måneds tid - nu skal jeg bare lige finde en kjole, der passer til.

Og så ikke et ord om al det skønhedsgejl og de par jeans, der også ligger i mine poser her i lejligheden. Mit Visakort bløder - men det har været det hele værd! Men det er vist også ret godt, at turen snart går retur til Kbh.....

tirsdag den 19. april 2011

Berlinerbilleder

Fortsat fantastiske og afslappende dage her i Berlin. Er vist blevet for gammel til det der druk, for hang godt nok noget videre i bremsen i går - godt hjulpet på vej af, at kæresten skulle flyve allerede kl. 7 = umenneskeligt tidligt op. Og som den søde kæreste jeg er, fulgte jeg ham naturligvis til toget. 
Derefter gik dagen mest af alt med at hænge ud på tagterassen - og billedet her er endda misvisende. Faktisk havde jeg bare en lille kjole på det meste af tiden, fordi det var så varmt - og min veninde hoppede i sin bikini. Ahhh! 
Det er da lige til at holde til, ikke? Og vejret ser heldigvis ud til at fortsætte de næste dage - og det har det bare at gøre, for næste i besøgsrækken er min søde mor, som ikke har været i Berlin siden før murens fald (gad jeg egentlig godt have oplevet - det må have været ret vildt...) 

I dag er der ikke særlig meget af muren tilbage - men det, der er, giver et godt indtryk af, hvordan det må have været. Desuden er muren markeret med brosten i gaden, så man kan se, hvor den gik. Det må bare have været SÅ underligt - pludselig ikke at have adgang til mennesker og områder, der ellers har været del af ens dagligdag...

søndag den 17. april 2011

Tømmermands ramt søndag

Jeg ved ikke helt, hvad der gik galt i går, men jeg har det dælme ikke optimalt i dag. Måske det var de champagnen på tagterrassen, eller monstro billige drinks på den mindst lige så billige (og dødlækre) vietnamesiske restaurant bærer skylden. Eller øl og Jägermeistershotsne (when in Germany...) i det meget spøjse påskefeststelt på Alexanderplatz - eller måske var det den fancy drink på loungen, hvor vi havnede, da trangen til finkultur ovenpå alt det folkelige blev lidt for stor. For pokker, hvor sengen snurrede i morges. Men der kunne jeg ikke blive liggende, for min søde kæreste skulle jo have lidt ud af dagen her i Berlin.

Så vi slæbte os ud til lækker brunch og har så ellers bare vandret rundt hånd i hånd i gaderne, nydt seværdighederne, solen og hinanden. Ahhh...

Et styks temmeligt tømmermandsramt frøken venter (u)tålmodigt på sin morgenmad - eller nok mest af alt på den kolde cola = lifesaver. Så blev verden lige lidt rarere. Skjorten er iøvrigt mit andet Berlinerkøb - til den formidable sum af €9.95 i H&M - jeg elsker den allerede, og elsker endnu mere, at jeg har kunne gå rundt uden jakke stort set hele dagen.

Fantastisk morgenmad. Ikke superbilligt, men til gengæld rigtigt godt, lækkert og veltillavet. Caféen hed Oliv og kan findes her.

fredag den 15. april 2011

Endelig

Endelig endelig endelig har solen skinnet over Berlin - og den skulle blive ved i weekenden. Jubii. Og dobbelt jubii, fordi min søde kæreste kommer ned i morgen og hænger ud med os resten af weekenden. Så i dag er mest gået med at slentre rundt og nyde Berlin.
Så pænt er der i nærheden af, hvor vi bor. Elsker at komme lidt væk fra de mere turistede områder og faktisk få en fornemmelse af, hvordan de lokale bor og lever. Altså - det er da sjovt at se Unter den Linden, Brandenburger Tor, Berliner Dom, Fehrsehturm og nogle af alle de andre seværdigheder, vi har passeret i dag, men hverdagen er mindst lige så interessant. Der har jeg det nok lidt som Dan Turéll.
På Alexanderplatz har de linet op til det helt store påskemarked. På den ret kitschede måde. Se bare disse honninghjerter. Total colourblocking i kageverdenen.

Nu drikker vi afsindig billig pink champagne og overvejer, om vi skal vove os lidt ud i verden. Very nice!

Sneak peek på første Berlinkøb

Huha, hvor dagene bare flyver her i Berlin. Med arbejde (desværre), tøsehygge og eventyr i Berlins gader. Og jeg har stadig meget til gode. Lidt shopping er der også blevet tid til - men må sige, at min veninde er meget sejere til det end mig. Papirsposerne vokser her i lejligheden, men jeg har kun hevet Visakortet igennem terminalen en enkelt gang. Nemlig i COS, hvor jeg fandt denne skønne cardigan, som dog ikke rigtigt var til sinds at lade sig fotografere rigtigt... 
Farven er lidt mere afdæmpet i virkeligheden, og så er den i det blødeste, tyndeste bomuld og med 5/6 ærmer, som ikke når helt ned. Jeg er sikker på, at den bliver et hit som en farveklat her i foråret. 

Den manglende shopping kan måske skyldes, at jeg er fast besluttet på ikke at købe noget, som jeg ikke er 110% forelsket i. I ved, de der "altså, den er da meget pæn" items, som måske ikke forårsager fuldstændig forelskelse, men som ryger med alligevel. Det har jeg nok været lidt for god til tidligere - ikke mindst på rejser. Håber jeg kan lade være denne gang. 
Og så lige et billede fra forleden aften. Vi bor lige ved Alexanderplatz - og det er vildt smart, når man ikke just er skidegod til det der med stedsans - for jeg kan altid bare sætte kursen mod TV-tårnet, så skal jeg nok finde hjem. Snedigt!

mandag den 11. april 2011

Berlin, bitte!


Puha, blev pludselig en lidt for hektisk eftermiddag, og 21 kg kuffert vidner om, at den måske kunne være pakket mere struktureret. Men pyt. Nu er der afgang til et par skønne uger, mens lejligheden er i godt selskab hjemme.

Har jeg sagt, at tips og tricks til Berlin modtages med kyshånd? :-)

Fornuftigt fodtøj

Er der noget mere usexet? Det er bare de færreste sko, der formår at forene det smarte og det behagelige. Og selvom jeg klart er yderst mageligt anlagt, når det kommer til fodtøj, så er der alligevel en grænse. Det er bare ikke skidesmart, når man samtidig er forsynet med besværlige fødder. Grumf altså.

Og nu skal jeg jo snart til Berlin. Og jeg VED bare, at der bliver dage, hvor vi kommer til at vandre, vandre og så vandre noget mere. Almindeligvis vil min løsning være sneakers i Converse-klassen, men det duer bare ikke til flere kilometers trav. I hvert fald ikke for mig. Men altså, rigtige travesko er bare sådan lidt... hmmm.. kedelige. På den lidt for fodformede og praktiske måde. Især i min størrelse elefantfod (aka 41).

Så hvad gør en klog blogger - hun lader sig inspirere. Af to blonde smuksakker - Manja og Sara - som begge har talt pænt om Reeboks Easytone. (jeps, indrømmet. Jeg er en sucker for bloganbefalinger). Eftersigende er det noget med, at man på grund af skoens opbygning styrker muskler i baller og lår mere, end man ellers ville.  Og så er Helena Christensen iøvrigt kampagnemodel for konceptet - og altså, hvis skoene kan fikse mig op med sådan en krop.... (I wish...)
Oh well, mindre kan vel også gøre det. Tilbage til skoene. Easytone findes i et væld af modeller, men skal det være - så skal det være pink. Som i PINK! Se selv: 
Umiddelbart noget mere girly end det fodtøj, jeg normalt gør mig i, men jeg satser på, at farven er så skrap, at man helt glemmer at lægge mærke til, at jeg faktisk har vovet mig ud i offentligheden i en art træningssko. Og så er den altså lidt fin. Farven. Og meget forårsagtig.
Om den sjove sål så faktisk virker, skal jeg nok fortælle mere om, når jeg har testet lidt nærmere. Nu kunne det være, at jeg skulle pakke den der kuffert...
Skoene snupper sig et hvil i sofaen - de har nok allerede grejet, at de snart skal tilbagelægge en del kilometer...

Jeg fandt i øvrigt mine i Stadium på Fisketorvet (i Kbh), hvor de kunne fås til 699,- som medlem af deres kundeklub (som man bliver meldt ind i ganske gratis - bare husk sygesikringsbeviset) - og så fik jeg endda yderligere 10% pga en anden medlemskampagne. I like!

Jubiiiiiiiiii!!!

Jeg tror dælme, at min shoppingkarma er vendt tilbage. Først lykkedes det langt om længe at finde et fantastisk par armybukser, som jeg virkelig har ledt efter længe. Og nu ser det ud til, at jeg endelig kan krydse et andet stort ønske af shoppelisten. The one and only. Miss Dellisha. Ja sgu!

Hurra for Trendsales - så nu glæder jeg mig bare helt vildt til at modtage! Handlen har været lidt langtrukken, så jeg har ikke turde juble nu - og gør det stadig med lidt rystende knæ, for jeg har jo reelt kun lige accepteret handlen og mangler altså stadig at have tørklædet i hænderne. Og eftersom jeg pt snart har ventet to uger på en anden TS-ting, så nager bekymringen da i baghovedet. Men jeg vælger at være optimist. Ih, det bliver en god uge, gør det!

søndag den 10. april 2011

I dag @ work

Som nævnt i går har jeg fornøjelsen af at tilbringe denne weekend på job. Ikke min foretrukne beskæftigelse, men det er nu hyggeligt nok. Søde mennesker, lækker mad og smukke omgivelser. Se bare, hvilken skøn udsigt jeg er vågnet til: 

Og hurra, sørme om der ikke også var et helfigurspejl, så I kan få fornøjelsen af at se, hvordan jeg ser ud på job. Hehe. Heldigvis er jeg i en branche, som sjældent kræver hardcore business outfit i form af jakkesæt og lignende. Så istedet er jeg hoppet i dette: 

 Skønne nye bukser fra Inwear, tunika fra Gerard Darel og ballerinaer fra Marc by Marc Jacobs.
Et lidt bedre billede af skoene...

Og det fine blondemønster...

lørdag den 9. april 2011

På farten igen-igen


Det her er ikke den optimale lørdagsbrunch. Sad meget hellere ved et cafebord i solen i godt selskab med kæresten eller en veninde. Men arbejdet kalder. Som selvstændig er grænsen mellem hverdag og weekend indimellem lidt for flydende.

Men til gengæld betyder tilværelsen som selvstændig til gengæld også, at jeg selv bestemmer, at nu flytter kontoret til Berlin i et par uger. Jeg flyver mandag - jubii! Og både kæresten og min søde mor kommer på besøg - på hvert sit tidspunkt dog. Dobbelt jubii.

God weekend til alle jer derude - nyd solen lidt for mig :-)

fredag den 8. april 2011

Smukt til mine smykker



Jeg har simpelthen været for langsom (typisk mig), de gange Netto har solgt fine og billige smykkeskrin i akryl. Men så er det jo heldigt, at andre er hurtigere end mig - og fortryder.
Så i går havde jeg fornøjelsen af at mødes med altid fine Ditte og overtage hendes smykkeskrin.

Jeg har ellers en glimrende Ikea-kommode, hvor der er plads til smykker øverst - men problemet er dels, at jeg glemmer at kigge i låg og skuffer, når det går stærkt. Derfor håber jeg, at det nye smykkeskrin kan hjælpe med overblikket over mine favoritter og oversete skønheder.


Dejligt med overblik. Jeg overvejer dog at skifte det sorte stof ud med tykt filt, det vil være lidt mere lækkert.