tirsdag den 31. august 2010

En lille udfordring...

Jeg har gjort det før og nu prøver jeg igen... Tøjrer Visa-kortet, forsøger at glemme de ellers så nøje indprentede cifre og ignorerer alle fristelser. Kort sagt - den står på shoppestop i september.

For jeg trænger til at få et grundigt overblik over min garderobe. Finde ud af, hvad jeg rent faktisk mangler, og hvad jeg bare glemmer at få gået med. Har fx købt ikke færre end fire par sko i august - og alligevel synes jeg ikke, at jeg har noget at tage på om morgenen... Og altså, jeg har jo faktisk mere end rigeligt...

Pt er målsætningen, at der kun skal ryddes ud og ikke føjes noget nyt til indtil Fashion Flea den 9. oktober. Men indrømmet, jeg frygter lidt for rygradens stabilitet, når den står på tøsetur til Berlin om et par uger...

Oh so basic...

...men åh, så nødvendigt, for jeg må erkende, at der er lavvande i t-shirtbeholdningen. Eller, det er jo sådan set løgn, for der er masser i skuffen - men bare kun ganske få, jeg faktisk gider gå med. Jeg håber, at nyeste tilføjelse også havner i denne kategori - en sort og en petrol "Sille" t-shirt fra Samsøe&Samsøe. Faldt for den gode udskæring og den lidt løsere model - eneste anke er, at den måske lige er det længste, men måske en omgang tørretumbling kan kurere det...


mandag den 30. august 2010

Mandagshygge

Hvis jeg er lidt stille, er det fordi, jeg lige har fået Sara Blædels "Hævnens Gudinde" hjem fra biblioteket. Så har barrikaderet mig i sengen med bog og en lille treat fra Lagkagehuset, som er åbnet ikke langt fra, hvor jeg bor (dog en ringe trøst, når Emmerys til gengæld er lukket...)

søndag den 29. august 2010

Lørdagsloppe og søndagstrav

Gjorde alvor af mine overvejelser i går og smuttede forbi Covers luksusbazar i Kødbyen. Men jeg blev desværre fælt skuffet - slet slet ikke noget interessant at komme efter.

På vejen hjem kom jeg forbi et loppemarked i forbindelse med en lokal gadefest, hvor jeg også fik luret lidt. Men altså, jeg ved ikke, om det er mig, der er snerpet - for jeg synes godt nok, at der var rigtigt meget i mellem, som var så slidt og smadret, at jeg ikke engang ville have sendt det til genbrug. Og så kan det da godt være, at tingene er billige, men alligevel...

Men det lykkedes mig alligevel at bruge en smule penge, da jeg faldt over en enkelt trøje, der gerne måtte flytte med mig hjem:
Lækker sweatshirt fra COS i blød bomuld, der er som ny - og som har en rigtig fin detalje i form af lommerne på maven.
Nærbillede af lommerne på maven, som samtidig er en fin detalje på trøjen!

Iøvrigt er dagen gået med at gøre en god gerning - gik 10 km til Eccos Walkathon sammen med en veninde - perfekt måde at dels få sludret, dels få frisk luft og dels gøre en god gerning (Ecco giver nemlig 7,50 kr. til velgørenhed per km, man går)

Starten gik fra Kastellet, og det var rigtigt fedt at se, at der var mange andre, som også havde lyst til at bruge søndagen på en god gerning. Det er tredje gang, at jeg var med, men helt sikkert ikke sidste.
Og så var vi heldigvis rigtig heldige med vejret - der var ellers truet med en pokkers masse regn, men vi gik under en fin, blå himmel og fik først nogle enkelte dryp, da vi var kommet i mål igen.

lørdag den 28. august 2010

I dag...

...tror jeg, at jeg vil smutte en tur forbi Covers luksusbazar i Kødbyen. Altså, når jeg lige får viklet mig ud af dynen og stablet på benene. Og set på, hvor slemme tømmermændene er ovenpå gårsdagens fredagsøl,der udviklede sig til en fabelagtig aften.

Info er lidt svært at se på billedet, men det er i Slagtehusgade 12, Kbh V fra 12-20 i dag.

fredag den 27. august 2010

Internettets uransagelige veje...

Der er to pointer i dette indlæg. 1: Det er farligt at læse blogs - man bliver pokkers fristet til alt muligt underligt... 2: Der er åbenbart ingen grænser for, hvad man kan shoppe på Ebay.

Er sådan nogenlunde habil Ebayer, men havde alligevel ikke lige regnet med, at jeg skulle bruge sitet som slikkiosk. Men jo! Men det var jo også lige fordi, jeg kom forbi Emily Salomons blog, hvor jeg faldt over dette lækre indlæg, som mindede mig om noget af mit britiske favoritslik: Lovehearts. Små syrlige pastiller med kære inskriptioner, og som bruser let, når man knaser dem.

Og 1-2-søg-find-køb... nu er der 20 små ruller på vej med posten inden alt for længe (håber jeg) - vil dog ikke garantere for, at jeg ikke bare spiser dem, som de er, istedet for at dekorere muffins med dem...

Run, Forrest, Run...

Nu er det jo ikke meningen, at det her skal udvikle sig til en rendyrket løbeblog, men altså - jeg er lige nødt til at prale lidt. For jeg er sgu pavestolt lige nu.

Det viser sig nemlig, at jeg faktisk gjorde det ganske fornuftigt til det der løb i onsdags. Faktisk så fornuftigt, at jeg kom ind som nummer 5 ud af de 79 kvinder, der løb 5 km. Det havde jeg godt nok ikke lige regnet med! Og så i mit første løb og strid blæst. Det giver da virkelig blod på tanden!

torsdag den 26. august 2010

Fashion Flea

Jeg burde nok være jyde, for jeg er en sucker for (næsten) alt, hvad der hedder loppemarkeder, Trendsales og lignende måder at få solgt ud af garderobens overskydende mængder. Jeg har tidligere deltaget i Trendsales Live - først med stor fornøjelse og succes, siden i knap så høj grad, da der begyndte at blive lukket lidt for mange erhvervssælgere ind.

Så fingrene klikkede straks på "køb en stand"-knappen, da jeg faldt over Fashion Flea, som bliver afholdt i Nørrebrohallen den 9. oktober og er et stort marked for tøj, sko, accessories osv. For selvom Trendsales er udmærket, er det da lidt federe at få solgt ud på én gang - og uden besværet med mål, ekstra billeder og evindelige ture på posthuset.

Så nu skal jeg for alvor have de kritiske briller på og gå garderoben igennem, så jeg kan have mest muligt guf med. Heldigvis er der stadig over en måned til, så jeg har god tid. Skal I med?




onsdag den 25. august 2010

Der må gerne krydses fingre for mig senere....

...for jeg skal løbe mit første løb i aften = udstille min elendige form i offentligheden blandt en masse entusiaster, som nok helt sikkert er i bedre form end mig. Gah! Og så har jeg endda betalt penge for det...

Skal heldigvis kun løbe 5 km, så det går nok - men er da lidt bange for at blæse i vandet, så meget som det stormer...

tirsdag den 24. august 2010

H&M Home Store

For et par uger siden dumpede der en fin invitation ind i min postkasse - sørme, om ikke jeg var inviteret med til åbningen af H&M's Homestore, som nu slår dørene op her i København, hvor den bliver en afdeling af den store H&M på Amagertorv.

Begejstret for at min lille blog var blevet bemærket og inviteret, tog jeg en veninde under armen og lagde vejen forbi for at se, hvad det nu er for en størrelse. Og en ting er sikkert - konceptet er rigtigt skægt. I stedet for en indkøbskurv snupper man en lille magnettavle, og så går man ellers rundt og kigger på de udstillede ting, og når noget så frister, så snupper man en magnet med den pågældende ting og sætter på tavlen.

Ret sjov måde at shoppe på, faktisk - og så får man alle sine varer ved kassen. Og butikken var da også fin - det man altså kunne se for alle menneskerne ;-)
Var især begejstret for kvaliteten på håndklæderne (kald mig bare mor...), men derudover var der nu ikke lige noget, jeg var desperat for at få med hjem. Selvom der da var mange fine ting, men ikke lige noget, der rammer ind i min smag.
Flæser... Masser af flæser...
Jeps, det er en pude...
Velour ad libitum...
Beklager i øvrigt, at billederne ikke er så gode. Havde jo bare min iPhone med i lommen, som slet ikke kunne matche de mere professionelle bloggere og deres store kameraer. Men jeg håber, at I får en fornemmelse...

Ret skal i øvrigt være ret - for jeg havde faktisk en pose i hånden, da jeg gik derfra. For de søde folk hos H&M havde inkluderet en magnet i invitationen - som dem, man shopper med i butikken - som man kunne bytte til en gave. Min veninde og jeg havde nok regnet med noget i størrelsesordenen stofnet eller keyhanger, men næh nej. Sørme om man ikke kunne veksle magneten til en valgfri ting fra butikken. Som i fuldstændig frit valg på alle hylder. Well done H&M. Så jeg hapsede et fint, mørkegråt bomuldssengetæppe med hjem, som helt sikkert kan blive et fint picnictæppe!

Butikken åbner den 26. august - altså på torsdag.

mandag den 23. august 2010

Seneste køb...

...er ikke det mindste fashionabelt. I den virkelige verden ville jeg aldrig vise mig i nogen afskygninger af orange for ikke at tale om refleksbånd. De blev altså pænt efterladt i 90'erne.
Normalt er jeg også udstyret med så meget forfængelighed, at skoenes udseende altså også spiller en betydelig rolle. Det ER altså ikke nok, at de er behagelige - selvom de også meget gerne må være det.

Til gengæld har jeg så heller aldrig før oplevet så megen videnskab omkring et skokøb. Altså, hvor tit får man lige sine fødder filmet? Men det fik jeg i weekenden - indtil flere gange, og er nu i besiddelse af informationen om, at jeg har en neutral løbestil men ruller en smule indad på højre ankel. Godt så!

Anyways, efter at have haft en gevaldig mængde forskellige sko på fødderne, faldt valget på disse:
Og jeg elsker dem allerede. De er lette, comfy - og så giver de mig (indtil videre) ikke samme dumme tryk på storetåen, som de gamle, som pt har resulteret i, at jeg har måtte camouflere en temmelig grim semiblå negl med fucshiafarvet neglelak for bare at kunne holde mine fødder lidt ud. Det der sport er altså ikke ufarligt!

Og nu jeg var igang med at rive Dankortet rundt....:
...hvem sagde, at et ur skulle være fikst og elegant... Til gengæld kan det holde styr på, hvor jeg løber, hvornår, hvor længe, hvor langt - og ikke mindst hvor grusomt hårdt mit hjerte må arbejde for at slæbe mig rundt på ruten.

Der røg også et par nye løbebukser med i posen, og fluks var jeg en temmelig pæn taske fattigere. Så nu er der for alvor ingen undskyldninger for ikke at komme ud og løbe.... (på nær lige, at jeg tager til vandaerobic i aften i stedet. Det bliver spas!)

søndag den 22. august 2010

Søndag: Sump, sylt og sushi

I dag har været en ganske perfekt søndag. Har nemlig ikke lavet dagens gode gerning, men derimod tilbragt det meste af dagen i selskab med en bog: Liza Marklunds "Postkortmorderne" og en lidt for stor pose bland-selv slik (ups...). Bogen var let læst og ganske udmærket, men jeg savnede lidt nerve og spænding.

Mere effektiv har min søde søster til gengæld været - hun er supersej i et køkken, og så er det jo skønt at bo i nærheden og kunne hente lækre hjemmelavede marmelader og chutneys. Mmm. Tak søs!
Sidste punkt på dagsordenen bliver sushi, for min mor kommer forbi for at overnatte, og hun elsker sushi - så mon ikke, vi smutter en tur på Sticks&Sushi. Alt i alt en helt perfekt søndag :-)


fredag den 20. august 2010

God samvittighed...

Jeg har det almindeligvis fint med de køb, jeg gør til garderoben. Jeg hører ikke til typen, der begår alvorlige overtræk eller spiser havregryn resten af måneden til fordel for et vanvidskøb - reelt set er jeg vel nok langt hen ad det, der kan kaldes fornuftig... Altså, sådan nogenlunde da, ikke...

Når det så er sagt, så kunne jeg ikke lade være med at sidde tilbage med en lidt underlig smag i munden over pt at sukke efter en taske til sådan cirka 7K, når min søde venindes søster sidder som enlig mor til tre unger og ikke rigtigt kan huske, hvornår hun købte noget nyt til sig selv. Overhovedet...

Så efter at have været på spontan cafétur (igen en luksus, jeg nok lidt tager for givet - spiste to måltider på café igår uden at tænke nærmere over det) med min skønne veninde i går, hvor vi kom til at snakke om hendes søster, besluttede jeg mig for at gå garderoben grundigt igennem og lave en care package til søsteren (naturligvis godkendt af veninden). Så nu har jeg to store pakker stående, jeg bare lige skal have slæbt på posthuset - og det er bare den fedeste fornemmelse. Så skønt at kunne hjælpe - og få ryddet lidt op - på samme tid. Ikke mindst for samvittigheden...

torsdag den 19. august 2010

Morgenjuice...

...bliver altså lidt mere lækker, når den er frisklavet. Min juicepresser har ellers levet en lidt overset tilværelse på det seneste - ikke mindst efter mr. Bubbly aka Sodastreammaskinen er flyttet ind. Men jeg tror, at bigami er på sin plads, for mr. Juicys evne til at forvandle en pose småtriste gulerødder til flydende fornøjelse er ganske enkelt guld værd! Mmm. Skål og godmorgen.

onsdag den 18. august 2010

Åh, suk....

Har luret på denne skønhed flere gange og blev lige mindet om den igår af A Fashion Tale. Så måtte lige forbi Paris Texas i dag og savle. Godt, at det regnede, så den lille pyt ved mine fødder ikke vakte så megen opsigt... Suk, altså. Den er bare SÅ fin!!! Men der skal godt nok sælges en del ud, før der er luft nok i budgettet til smuksakken. Men fristende - indeed!!!

tirsdag den 17. august 2010

These shoes are made for...

...running. Og det har de lige gjort. Helt præcist 11,3 km - ny rekord. For mens det grå, fugtige vejr er trist at se på, er det faktisk fantastisk at løbe i.

mandag den 16. august 2010

For fem kroner tagen-sig-sammen, tak...

Hvorfor er det lige, at når man egentlig har travlt, så er det møgsvært at tage sig sammen. Sådan en dag har jeg i dag.... Og det har jeg bare ikke tid til. Kan se indtil flere deadlines nærme sig skræmmende meget i horisonten - og vælger alligevel at sige ja til flere (mindre dog) opgaver. Og blogge istedet for bare at komme igang. Doh!

Vil virkelig gerne vide, hvor man kan købe en smule assorteret rygrad, arbejdsmoral og tagen-sig-sammen....

søndag den 15. august 2010

Burde egentlig holde mig fra H&M...

Egentlig mangler jeg ikke som sådan tasker i min garderobe - og egentlig bruger jeg ikke rigtig brune nuancer. Men alligevel kan jeg ikke lade være med at være lidt fristet af denne fine sag fra H&M. For har tidligere prøvet kræfter med deres skindtasker med glimrende tilfredshed - og denne er i ruskind. Er lidt vild med størrelsen, det casual look og den flettede rem.

Og når det nu endda er sådan, at 8909 skulle give 25% rabat - så den pludselig koster 375 istedet for 499.... Tempting.... Very tempting! To buy or not to buy......?

Endnu et par sko til samlingen...




Man har et standpunkt.... og alt det der.... Faktum er, at jeg tilsyneladende ikke rigtigt er forsynet med en funktionsdygtig rygrad, for der er sørme lige røget endnu et par sko ind i samlingen. For som jeg skriblede om her, havde jeg oprindeligt alverdens gode intentioner om, at nitteballerinaerne skulle retur. Men så var det liiiige noget med, at det passede meget bedre at sende tre skoæsker end fire, og at de jo er meget fine, og billige - og lige pludselig blev de her på matriklen... Og jeg synes nu, at de er vildt fine - så nu starter en ihærdig kamp for at få dem gået til - og ellers er 240 kroner lige til at klare, tænker jeg...

Legendariske Leonard Cohen



Min søde mor har haft fødselsdag i denne uge, og i den forbindelse havde hun inviteret familien til Leonard Cohen koncert i Odense i går aftes (tak mor!). Og jeg kan stadig få gåsehud ved tanken. Den mand er simpelthen SÅ imponerende. 75 år gammel - og alligevel gennemførte han over tre timers koncert med sjæl, nerve, indlevelse - og kun en enkelte, kortere pause. Wow!

Jeg så ham også i Forum, sidst han gæstede København, og jeg blev på ingen måde skuffet. Alle klassikerne kom: Halleluja, Everybody Knows, I'm Your Man - for bare at nævne ganske få fra hans hitparade. Og så er det altså fedt at opleve en mand, hvor man virkelig har fornemmelsen af, at han nyder at optræde - trods de oprindeligt knap så fede omstændigheder for hans tour (hans manager snød ham for en masse penge...)

fredag den 13. august 2010

Stocking up on shoes (on sale)...

Lad det bare være sagt - jeg er en taskepige. For når ens fødder ikke alene er str. 41, men også lidt brede og med tendens til lange storetæer, så er det bare ikke altid nemt at finde fikst fodtøj. Nå ja, og så skal det da også lige nævnes, at jeg i forvejen rager et pænt stykke op i landskabet uden hjælp, så hæle er ikke altid et hit.

Men altså, jeg skal jo have et eller andet på de der fødder - men det er klart et område i min garderobe, som er blevet noget forsømt på det seneste. For jeg er jo vanskelig. I min verden nytter det ikke, at sko bare ser godt ud - de skal sgu også være til at holde ud og have på. Også i længere tid ad gangen. Og når man ikke bare sidde
r og ser yndig ud (eller i det mindste forsøger) på en barstol...

Kort sagt - sko er ikke lige det, jeg køber mest.... Men det har jeg så fået lavet om på, på det seneste. Hapsede jo et bredt udvalg på Carla F's online udsalg, og nu har jeg endelig haft tid til at gå pakkerne igennem. Resultatet blev, at to par får lov at blive, mens resten ryger retur (blandt andet et par fabelagtige - og billige - nitteballerinaer, som jeg ellers ihærdigt forsøgte at få mine fødder overtalt til, at de altså godt kunne passe...).

Og så var det også lige, at jeg kom forbi Nué tidligere i dag og liiiige skulle lure lidt på deres udsalg. Og haps haps - endnu et par sko til mig.

Her er skønhederne samlet:
Og så lige lidt tættere på. Marc by Marc Jacobs ballerinaer fra Nué - sat ned fra 1600 til 800 - ikke dumt. Skal nok blive et hit især til efteråret, når alt det sorte begynder at dominere min garderobe igen.
Allerede yndlingssandaler fra Ash - masser af gode detaljer, sidder pænt på foden og skønne at gå i. En perfekt blanding af klassisk og rå - lige i øjet til mig. Sat ned fra 1399 til 699. Fristet? Så findes de her - og øvrigt også i grå!
Endelig et fantastisk bud på en klassisk pump med et tvist. Er helt solgt til både farve og nitter - og hælen er acceptabel at gå på, lader det til. Sat ned fra 999 til 399. Findes også i grå og sort, men jeg er vild med kombinationen af den labre farve og nitterne - gør den tilpas vild og lige efter min smag! Findes her.
Og så burde jeg vist også være nogenlunde opdateret på skofronten. For nu altså....

torsdag den 12. august 2010

Fridagshygge

Har taget en stærkt tiltrængt fridag ovenpå den seneste tids hektiske udfoldelser og har benyttet lejligheden til at få ryddet lidt ud i garderoben. Så sidder nu sådan cirka midt i et bjerg af tøj, som jeg forsøger at få konverteret til annoncer på TS, så der forhåbentligvis kommer lidt mere på kontoen :-)

onsdag den 11. august 2010

6.44

...siger uret - og jeg er ENDELIG ved at kunne lukke computeren for i dag - eller, for i går er det vel snarere. Har været igang med job-projekt i noget, der ligner 20 timer, og er efterhånden godt og grundigt mast. Men på den fede måde. Heldigvis... Så bær over med mig, hvis jeg er lidt rundtosset de næste par dage - jeg har lige en døgnrytme at vende op og ned på og et par weekender at indhente...

tirsdag den 10. august 2010

Bunkevis af accessories...

Er jeg mon den eneste, der får lavet det, når jeg arbejder. Fik lige øje på denne fine bunke på mit bord, som jeg lige så stille har afført mig for at kunne holde ud at arbejde... Og så er det jo vældigt fint, at man hver morgen gør sig store overvejelser om, hvad man skal tage på...

Næsten ligesom juleaften...

...bortset fra, at jeg faktisk godt ved, hvad der er i alle pakkerne. Gæt, hvad jeg skal lave senere (er desværre lige nødt til at fikse noget arbejde først!)

mandag den 9. august 2010

Dejlig start på dagen


Uden mad og drikke...og alt det der. Og sådan en hård arbejdsdag bliver da lidt bedre, når den starter med hjemmebagte boller med min søde søsters stikkelsbærmarmelade, hjemmebrygget danskvand og et skvæt æblejuice med ingefær. Så kan jobbet bare komme an!

Kan i øvrigt varmt anbefale koldhævede boller - det er verdens nemmeste koncept! Dejen skal bare lige røres sammen aftenen før og så smides i køleskabet, så er den klar næste morgen til at blive klattet på pladen med en ske og sat i ovnen. Ingen klistrede bordplader eller fedtede æltefingre = perfekt i min verden. Jeg plejer at smide en ordentlig bunke udblødte havregryn og assorterede kerner i, men det kan jo gøres efter smag og behag!

Det kan være dyrt at have ondt af sig selv...

Jeg er inde i en lidt hård periode arbejdsmæssigt. Skæve arbejdstider, lange dage og weekender, der er vekslet fra afslappende frihed til uendelige timer bag skærmen. Suk. Heldigvis er projektet både spændende og udfordrende - og slutter i løbet af denne uge. Ahhh.

Og når det nu er sådan, at man ikke har haft weekend to uger i træk, må man gerne forkæle sig selv lidt, ikke?

Det kom jeg i hvert fald til at gøre her i lørdags, da jeg dumpede træt ned i sofaen. Jeg var nemlig faldet over, at Carla F har gang i et ret forrygende onlineudsalg, og det skulle da lige tjekkes ud.

Desværre kan jeg ikke finde ud af at snuppe billeder derfra, men 1-2-klik, var der for 3114 kroner sko på vej i min retning. Hov ups.... To par ballerinasko, to par sandaler, et par støvler og et par lukkede sko...

Jeg regner dog ikke med at beholde dem allesammen - det ville (desværre) overraske mig, for er i besiddelse af et par ret vanskelige fødder!

Jeg så i øvrigt, at mine skønne Ash støvler med Englevinger fra i vinters stadig er at få, hvis nogen skulle være fristet. Tjek i øvrigt udsalget ud her.

fredag den 6. august 2010

Verdens bedste snydetrick

Generelt holder jeg meget af at bage, men indimellem er det ok at springe over, hvor gærdet er lavest. For ærligt talt ligger croissanter fra bunden nok lidt udenfor min ekspertise. Men så er det jo herligt, at man kan købe dejen på dåse, for det der med at skære ud (der er endda stiplede linjer at følge) og rulle sammen - det kan jeg trods alt lige overskue.

Og så kan det anbefales at snige lidt mørk chokolade på den brede ende af dejen, inden der rulles - for så har man pludselig de lækreste, friskbagte chokoladecroissanter.

Bagte en omgang i morges, da jeg fik skøn veninde til morgenmad og efterfølgende arbejdsdate (sidder pt og knokler på hver sin Mac - jeg overspringshandler bare...), og de blev absolut taget godt imod!

onsdag den 4. august 2010

Det kan være farligt at have god tid...

Jeg havde lidt tid til overs mellem to aftaler i eftermiddag, som førte mig en tur ned ad Jægersborggade på Nørrebro. Og det er virkelig en af de der små gader, der er indbegrebet af København for mig. Et væld af små butikker, designere og skæve tiltag - og så ikke et ord om hashhandel og bandekrig!

Hang ud nogle timer på den nye café Lyst på hjørnet af Jægersborggade og Stefansgade, men inden da dumpede jeg lige ind hos Stokkendahl, som jeg helt sikkert gerne lægger vejen forbi igen. For udvalget var virkelig lige i min smag og stil.

Holdt mig dog i skindet og nøjedes med at hapse dette fine armbånd fra Stylesnob, som endda var sat ned til halv pris.

Jeg planlægger blandt andet at bruge det sammen med dette gamle armbånd fra Thailand, som er dukket frem fra gemmerne denne sommer og virkelig er blevet en favorit!

Endnu et boligkøb

Jeg ved ikke lige, hvad der går af mig for tiden, men jeg er totalt i boligopgraderingshumør - og det går så lidt ud over indkøb til garderoben.

I dag var det noget så old school som en Sodastream maskine, der flyttede ind. Dog ikke med henblik på at producere uhæmmede mængder af cola og sportsvand. Jeg tror bare, jeg drikker boblerne au natural. Jeg er nemlig helt vild med danskvand - men det er bare rigtigt skidt komination at storshoppe 2 liters flasker i Netto - og så skulle slæbe dem op på 4. sal... Nu kan jeg klare mig med at udskifte en kulsyrepatron.

Egentlig ville jeg nok hellere have en af de noget mere strømlinede udgaver, der findes på markedet, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at sparke 1000+ efter sådan et apparat. Det er trods alt temmeligt mange flasker danskvand. Men de 399,-, som denne her var nedsat til, det var lidt mere overkommeligt!

Prisen for...


...sommerens mest mærkværdige souvenir går utvivlsomt til min søster.

Hun havde nemlig (blandt andet) denne sjove sag med hjem til mig fra Island. Den minder mest af alt om et overdimensioneret stykke lakridskonfekt - men smagte faktisk overraskende godt :-)

(og ja, den er RET stor - faktisk fyldte den det meste af min håndflade...)

mandag den 2. august 2010

Nyt til hjemmet!

Hvis jeg bliver sådan lidt begrænset i mine garderobeindkøb i den nærmeste tid, er der ikke så meget at sige til det. Blev nemlig lokket lidt i fordærv her i weekenden... Egentlig skulle jeg bare med en veninde i Bolia og købe lamper til hendes nye lejlighed. Og så måske kigge på et sofabord, da mit fra Ikea for længst har udtjent sin værnepligt (det braste sammen allerede sidste sommer...) men altså... så var der jo 20 procent på alt i butikken. Og jeg har længe været lidt træt af, at min ellers skønne sofa er for kort. Så 1-2-vupti, pludselig befandt jeg mig ved kassen med en bestilling på både sofa og sofabord i hånden. Og et betragteligt hul i opsparingen....

Men jeg glæææææder mig til "morfar", som sofaen allerede er døbt, kommer.

Se bare her, hvor fine tingene er (som i øvrigt ikke stod sammen - men vi fik lige slæbt sofabordet hen til sofaen for at tjekke det ud i sammenhæng)


Sofabordet er i øvrigt en særlig grad af fantastisk med et væld af små skjulte skuffer og rum. Flere af dem er i kontrastfarver indvendigt - den lækreste detalje.

Se bordet bedre her.

Der går lige et par uger, inden tingene bliver leveret - så nu skal jeg bare lige have solgt min gamle sofa i mellemtiden.