torsdag den 29. juli 2010

Stolt!!!

Jeg er simpelthen lige nødt til at prale lidt. For begyndte så småt at løbe for to måneder siden - og blev stik mod forventning pludselig helt bidt af det. Har ellers tidligere syntes, at det var en røvkedelig form for motion. (ok, indrømmet - jeg er nok også typen, som motionerer mere af nød/behov/det er godt for mig, end decideret lyst).

Men i dag lykkedes det mig at nå mit første store mål: 10 km løb - og det var bare SÅ fedt!!!
Og jeg var overraskende lidt træt bagefter. Mit ultimative mål hedder halvmaraton (og nej, ikke maraton - det vil jeg simpelthen ikke udsætte min krop for) - men mon ikke, jeg lige skal begynde med 12 og 15 km først... :-)

Nå, skulle bare lige prale lidt... ;-)

tirsdag den 27. juli 2010

Nice...

...er en del af forklaringen på min tavshed. Jeg har ganske enkelt været på sommerferie og i dén grad trukket stikket ud. Så skønt. Masser af hygge med familien, afslapning og lækker mad. Jeg synes, at det er lidt svært rigtigt at komme igang med hverdagen igen...

Anyways - her er lidt af grunden til, at jeg ikke lige har fået blogget - der var lidt for skønne omgivelser at nyde...






torsdag den 8. juli 2010

Jeg er ikke blevet væk...






...jeg er bare gået lidt i sommermodus. For har lidt svært ved at koncentrere mig om at sidde foran skærmen mere end allerhøjst nødvendigt, når der er en solvarm verden udenfor min dør. Så istedet spiser jeg is, griller marshmellows, spiser udendørs, traver lange ture, kysser, omgås dejlige mennesker - og stornyder i det hele taget bare sommeren. Men jeg vender snart frygteligt tilbage - promise!