søndag den 31. maj 2009

Ambivalent omkring internetshopping

...er jeg den eneste, som er det?

For på den ene side elsker jeg det enorme udvalg, som breder sig foran med blot ganske få klik. Pludselig er geografien knap så hæmmende - så længe de fæle toldere er in mente, når forelskelsen er oversøisk, og de svingende valutakurser udgør en fremragende undskyldning, når de tager et dyk!

Men på den anden side HADER jeg ventetiden. Når jeg har klikket køb, vil jeg have varen nu-nu-nu. For så har jeg som regel overvejet, zoomet ind, drejet rundt og nærmest kunnet føle tingen i hænderne. Og så er det altså hårdt at måtte vente på posten.

Sidder med sådan en fornemmelse lige nu, for disse to smuksakker skulle gerne snart være på vej til mig med posten - men altså, jeg vil jo gerne igang med at organisere min taske NU! Tsk tsk.






Billeder fra: AliceCaroline

lørdag den 30. maj 2009

Det var jo det, jeg sagde...

...jeg er bare ikke det hurtigste dyr i modejunglen. For det er måneder siden, at de første bloggere begyndte at juble over den her smukke statementhalskæde fra H&M, som siden for længst er blevet fast inventar i adskillige garderober landet over.



Og nu er den så endelig også dumpet ind af min brevsprække. Jeg er dog ikke overbevist om, at den får lov at blive - den er ellers superskøn, men desværre virker metallet som om, at det hurtigt bliver misfarvet - fair nok, man kan heller ikke forvente alverden for 69,75, men alligevel...

Når en sang siger det hele


Det gjorde skønne Tina Dickow i Tivoli her til aften. For hun har jo så evindeligt ret:

Sometimes the fastest way to get there is to go slow.
And sometimes if you wanna hold on you got to let go.
Billede fra Facebook

fredag den 29. maj 2009

Vil jeg egentlig vide det...

...at dollaren lige nu er på sit absolut laveste i år.

Det kan jo hurtigt blive dyrt!

Lige nu koster en dollar kun ca. 5,20 kroner - ret langt fra min barndoms tommelfingerregel om 1=7, men for min skyld må den meget gerne bruge de næste fire måneder på at blive endnu billigere...

Vil du kende baggrunden for faldet, så læs Børsen her

Det der skridt bagud...

......Ja, det har jeg altså lidt en tendens til at være.
Jeg bliver nok aldrig first-mover fashionwise. Er aldrig forudseende nok til at gennemgå lookbooks, trawle catwalkshows på nettet og blive skrevet på de rette ventelister.

Det er forrige indlæg egentlig et meget godt eksempel på, for flere af de mere fashionforward'e chicks i min nærhed har forlængst fyldt taskerne med AliceCarolines smukke Liberty-sager - jeg skulle bare lige tage mig sammen først...

Apropos taske-dimser

Indimellem er det lidt et dilemma at have mange tasker. For de skal jo bruges. Jeg duer ikke til at have den samme hængende på skulderen dag ud og dag ind - der skal forandring til!

Derfor har jeg fundet ud af, at det er snedigt at samle alle stumperne i en mindre taske, så de dels bliver nemmere og finde - og så risikoen for at glemme noget essentielt, når jeg flytter fra den ene taske til den anden, bliver knap så stor.

Senest har jeg forelsket mig i en skøn Liberty-udgave fra Etsysælgeren AliceCaroline.

Billede fra: AliceCaroline

Det er egentlig lidt synd for dem...

....altså de der mænd. For de har jo slet ikke de samme muligheder som os kvinder?

Ikke mindst i forbindelse med garderobeudvalget. Personligt er jeg kæmpe fan af tasker og spenderer jævnligt betragtelige summer på at forny mit udvalg med endnu en.

Og det er ikke bare fordi, de er pæne - jeg holder enormt meget af deres praktiske funktion. Som en anden snegl kan jeg jo nærmest have mit hus med på ryggen.

Et hurtigt blik i dagens taske afslører, at mine essentialiteter i dagens anledning omfatter:

- Pung, nøgler og andre selvfølgeligheder

- Et par mobiltelefoner + headset

- Kamera - i digital lommeudgave

- Kalender

- yndlings iPod'en

- Skiftesko (for lige så meget mine ben elsker mig for hælenes effekt, lige så meget hader mine fødder mig)

- Assorterede snacks som gulerødder og rosiner

- Diverse dims - lommetørklæder, læbepomade, hårspænde, kuglepenne, allergipiller og visitkort.

Nu med billede



Velkommen i galehuset...

...eller måske jeg bare skal sige velkommen på arbejde. For jeg er ganske enkelt omgivet af galninge her på pinden. Der bliver råbt højt, sparket til ting, sprøjtet med vand og kørt folk rundt på kontorstole gennem alle rum.

En dag sad chef #1 pludselig bag den store grønne plante i mit kontor og gemte sig på ægte børnemaner - for så at springe frem og skræmme livet af chef #2.

En anden af kollegerne ynder at stille sig op i ægte springvandsengelpositur - og han skærer en særdeles autentisk figur med basunkinder og blonde lokker - og spytte en nydelig stråle vand ud på gulvtæppet.

Men fair nok, det kan jo også blive for kedeligt... :-)

torsdag den 28. maj 2009

Fordi jeg kan...

...og mere grund behøver man jo heldigvis ikke have for at oprette en blog ;-)

Velkommen til, det skal nok blive sjovt.